Beşiktaş transfer haberleri: Kartal'da forvete yeni hedef!

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş transfer haberleri... Forvet arayışını sürdüren Beşiktaş, Weghorst, Sörloth, ve Cenk Tosun'un ardından flaş bir ismi daha gündemine aldı. Siyah-beyazlıların İtalya Serie ekiplerinden Bologna'da forma giyen Avusturyalı golcü Marko Arnautovic ile temasa geçtiği öğrenildi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 21 Haziran 2022, 16:59 Güncelleme 21 Haziran 2022, 17:05
Beşiktaş transfer haberleri: Kartal’da forvete yeni hedef!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta golcü arayışı son hızıyla devam ediyor. Prensip anlaşmasına varılan Wout Weghorst, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini belirtti.

GOLCÜ İTALYA'DAN

Bunun üzerine Beşiktaş yönetimi sürpriz bir isim için rotasını İtalya'ya çevirdi.

ISMAEL KAMPA KADAR İSTİYOR

Kartal'ın golcü listesindeki son isim Marko Arnautovic olarak öne çıktı. beIN SPORTS'un haberine göre, teknik direktör Valerien Ismael kampa kadar golcü transferinin bitmesini istedi.

ANLAŞMA ZEMİNİ ARANACAK

Fransız hocanın isteğini yerine getirmek isteyen Çebi yönetimi, hemen golcü oyuncu için kolları sıvadı. Piyasa değeri 6 milyon Euro olan futbolcu için İtalyanlarla anlaşma zemini aranacak.

ÇOK YÖNLÜ BİR FUTBOLCU

2024 yılına kadar Bologna ile sözleşmesi bulunan futbolcu, forvette oynamakla birlikte, sağ ve sol kanatta da forma giyebiliyor. Geçtiğimiz sezonda 34 maça çıkan futbolcu, 15 gol atıp 1 de asist yapmıştı.

Futbola Austria Wien'de başlayan futbolcu, Inter, Werder Bremen, Stoke City gibi kulüplerde forma giymişti. 2018 yılında Avusturya'da yılın futbolcusu olan isim, Inter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu da olmuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN