Transfer haberleri: Bayern Münih yeni yıldızına kavuşuyor!

Transfer haberleri... Sadio Mane haberleri... Liverpool'un yıldız oyuncusu Sadio Mane, Bayern Münih'e transfer oluyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen ve gösterdiği performans ile büyük alkış toplayan yıldız futbolcunun transferi her an açıklanabilir...

Giriş Tarihi 18 Haziran 2022, 10:34 Güncelleme 18 Haziran 2022, 10:40
Transfer haberleri: Bayern Münih yeni yıldızına kavuşuyor!

İÇİNDEKİLER

Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski ile sorunlar yaşayan ve kadroya dünya çapında bir yıldız kazandırmak isteyen Bayern Münih'te çalışmalar meyvesini verdi.

Liverpool'un yıldız futbolcusu Sadio Mane, Bayern Münih'e transfer oldu. Kulübün transferi açıklaması bekleniyor.

Alman basınına konuşan Bayern Münih sportif direktörü Hasan Salihamidzic, "Sadio Mane, Bayern'e geliyor." ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano da transferin gerçekleştiğini ve resmi açıklamanın kısa süre içerisinde gelebileceğini belirtti.

Transfermarkt verilerine göre 70 milyon Euro piyasa değeri bulunan oyuncu, sözleşmesinin son yılına giriyor. Bayern Münih'in bu transferi 42,5 milyon Euro'ya tamamlaması bekleniyor.

Futbola ülkesi Senegal'de başlayan yıldız oyuncu, sırasıyla Metz, Salzburg, Southampton ve Liverpool'da forma giymişti. Merseyside ekibiyle 269 maça çıkarken, 120 gol ve 48 asist ile oynamıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN