Fatih Karagümrük'te Pirlo, ilk transferini Fenerbahçe'den yapıyor! İşte o isim...

Fatih Karagümrük'te görevine başlayan Andrea Pirlo, ilk transferini Fenerbahçe'den yapıyor. Efsane isim, Süper Lig'de uzun zamandır oynayan yıldız ismin önerilmesinin ardından Pirlo da onayı verdi...

Giriş Tarihi 13 Haziran 2022, 15:04 Güncelleme 13 Haziran 2022, 15:22
Fatih Karagümrük’te Pirlo, ilk transferini Fenerbahçe’den yapıyor! İşte o isim...

İÇİNDEKİLER

Flaş bir hamleye imza atarak takımın başına İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo'yu getiren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, transfer çalışmalarına da hız verdi. Pirlo'nun imzası sonrası daha önce menajerler aracılığıyla kulübe önerilen bazı futbolcuların ismi yeniden gündeme geldi.

GÖZLER TRANSFERE ÇEVRİLDİ
Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu öncesi ünlü İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo'yu takımın başına getirerek yeni sezonun ilk bombasını patlatan Fatih Karagümrük'te gözler şimdi ise transfere çevrilmiş durumda.

PIRLO ONU İSTİYOR

Pirlo ile yapılan görüşmelerde güçlü bir kadro kurulacağının sözünü veren Fatih Karagümrük yönetiminin, İtalyan hocaya daha önce kendilerine menajeri aracılığıyla önerilen Jose Sosa ismini sunduğu öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ AVANTAJ

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren 36 yaşındaki Sosa'nın transferini bunun üzerine Pirlo'nun da değerlendirmeye aldığı belirtiliyor.

MİLAN'DAN TANIYOR

36 yaşındaki Jose Sosa'yı Milan formasıyla İtalya'dan tanıyan Andrea Pirlo'nun deneyimli futbolcuya hem tecrübesi hem de kalitesi sebebiyle sıcak baktığı gelen haberler arasında.

KARİYERİNE İSTANBUL'DA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Kariyerine İstanbul'da devam etmek isteyen Arjantinli Sosa'nın da Karagümrük'ün yanı sıra Süper Lig'den bazı kulüplerle temas halinde olduğu biliniyor.

BIGLIA'NIN BOŞLUĞUNU DOLDURACAK

Orta sahada forma giyen Lucas Biglia'nın Başakşehir'e transfer olmasının ardından bu bölgeye tecrübeli bir oyuncu katmak isteyen Karagümrük'te Jose Sosa ile ilgili ilerleyen günlerde daha somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DEV KULÜPLERDE OYNADI

Fenerbahçe'den ayrılan ve bonservisi elinde olan 36 yaşındaki Sosa kariyerinde daha önce Sarı-Lacivertliler'in yanı sıra Estudiantes, Bayern Münih, Napoli, Metalist Kharkiv, Atlecio Madrid, Beşiktaş, Milan ve Trabzonspor formaları giydi.

2 ASİSTİ VAR

Jose Sosa geçen sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 27 maçta gol atamazken, 2 kez asist yapmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN