Aslan'a Alman hoca! Dursun Özbek çalışmalara başlayacak...

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray'da yeni isimler masaya yatırılmaya devam ediyor. Okan Buruk, De Zerbi, Fatih Terim derken yeni bir isim daha masaya yatırıldı. O isim Alman hoca Marco Rose...

Giriş Tarihi 13 Haziran 2022, 15:40 Güncelleme 13 Haziran 2022, 15:44
Aslan’a Alman hoca! Dursun Özbek çalışmalara başlayacak...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek ve ekibini zorlu bir maraton bekliyor… Sarı-Kırmızılılar'ın yeni başkanı ödemeler, teknik direktör seçimi ve transfer olmak üzere önemli konularla ilgili yoğun bir çalışma temposuna girecek.

TEKNİK DİREKTÖR MERAK KONUSU

Sarı-Kırmızılılar'da taraftarın en çok merak ettiği konu ise yeni sezonda takımı hangi teknik adamın çalıştıracağı… Galatasaray Başkanı Dursun Özbek henüz net kararını vermese de adaylarla görüşmeler de devam ediyor.

SON İSİM MARCO ROSE

Galatasaray'da gündeme gelen son isim ise Marco Rose… Sarı-Kırmızılılar'da Sportif Direktör olması beklenen Cenk Ergün, daha önce başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu'na da Rose ismini önermişti. Şimdi Özbek'e de aynı ismi önerdi.

EŞREF HAMAMCIOĞLU GÖRÜŞÜYORDU

Ergün, Eşref Hamamcıoğlu ile çalışırken Marco Rose ile görüşüyordu ve belirli bir mesafe katetmişti. Şimdi daha önce yaptığı görüşmeleri raporlayarak Dursun Özbek'e sunacak. Marco Rose ile son günlerde yeni görüşme yapılmadı. 45 yaşındaki teknik adam şu an boşta…

TORRENT'E VEDA EDİLECEK

Bu arada Dursun Özbek'in yakın bir zaman içinde Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent ile bir araya gelmesi bekleniyor. Yeni başkanın, İspanyol hoca ile yolları ayırması bekleniyor.

GALATASARAY'DA 20 MAÇ

Yarın başkanlık mazbatasını alacak olan Dursun Özbek, Torrent'in yardımcılarıyla birlikte 1 yıllık hak edişi olan 2 milyon 160 bin Euro'yu ödemesi gerekiyor. İspanyol çalıştırıcı Galatasaray'da 20 maça çıktı. 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN