Trabzonspor'da Cornelius ve Bakasetas attığı gollerle, Kouassi yaptığı asistlerle dikkat çekti!

Süper Lig'de şampiyon olan Trabzonspor'un yıldız oyuncuları, milli takım performanslarıyla da Trabzonspor'un neden şampiyon olduğunu belirtir bir performans ortaya koyuyorlar. UEFA Uluslar Ligi maçlarına damga vuran Trabzonspor'un yıldızları, gol yollarındaki etkinlikleri ile dikkat çekiyor.

Giriş Tarihi 04 Haziran 2022, 13:35 Güncelleme 04 Haziran 2022, 13:38
Trabzonspor’da Cornelius ve Bakasetas attığı gollerle, Kouassi yaptığı asistlerle dikkat çekti!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'un yıldızlarının durmaya niyeti yok! Sezon boyunca ortaya koydukları performansla Bordo-Mavililer'i zafere taşıyan yıldız futbolcular milli takımlarındaki performansla da göz doldurdu.

BAKASETAS 3 PUANI KAZANDIRDI

Karadeniz Fırtınası'nın Yunan yıldızı Bakasetas milli maçta attığı golle takımına 3 puan kazandırdı. Yunanistan, Kuzey İrlanda'yı Uluslar Ligi'nde tek golle mağlup ederken maçın tek golünü Bordo-Mavili futbolcu kaydetti.

CORNELIUS YARIM SAATTE MAÇI ÜLKESİNE KAZANDIRDI

Süper Lig'de geride kalan sezonda attığı kritik gollerle Trabzonspor'u zafere taşıyan yıldız oyuncu Andreas Cornelius da Fransa maçında ülkesinin kahramanı oldu. 60. dakikada oyuna giren Kuzeyin Kralı attığı iki golle takımının sahadan 2-1 galip ayrılmasını sağladı. Cornelius'u Fransa maçında PSV Eindhoven scoutları yakından takip etti. Hollanda ekibinin önümüzdeki günlerde Trabzonspor'un kapısını çalması bekleniyor.

KOUASSI'DEN ASİST ŞOV!

Trabzonspor'un bir başka yıldızı Kouassi ise Fildişi'nin Afrika Uluslar Kupası'nda Zambiya'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada sahne aldı. Oyuna 64. dakikada giren Jean Kouassi, yaptığı iki asistle maça damga vurdu.

Bordo-Mavililer'de 3 yıldızın performansı teknik direktör Abdullah Avcı'yı da oldukça mutlu etti. Tecrübeli teknik adamın, 3 oyuncuyu oynadığı maçlardan sonra özel olarak aradığı ve tebrik ettiği belirtildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN