İlkay Gündoğan Ada'yı salladı! Manchester City’nin yıldızı İlkay gazete manşetlerinde

Premier Lig’in şampiyonu Manchester City’de oynayan İlkay Gündoğan attığı 2 golle taraftarın gönlüne taht kurdu. Daily Mirror Sport, ‘Ilkaaayy!’ manşetiyle Maviler’in zaferini okuyucularına duyurdu. The Times ise, “6 sihirli dakika’ manşetini atarken İlkay Gündoğan’ın gol sevincine yer verdi.

Giriş Tarihi 23 Mayıs 2022, 11:15 Güncelleme 23 Mayıs 2022, 11:15
İlkay Gündoğan Ada’yı salladı! Manchester City’nin yıldızı İlkay gazete manşetlerinde

İÇİNDEKİLER

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğu Manchester City kazandı… Son hafta maçında evinde 2-0 geriye düştüğü maçta Aston Villa'yı 3-2 mağlup eden Maviler mutlu sona ulaştı. Türk yıldız attığı iki golle Manchester City'yi zafere taşıyan isim oldu.

City 5 dakikada bulduğu üç golle hikayeyi tersine çevirirken sonradan oyuna girip iki gol atan İlkay Gündoğan kahraman oldu.

Manchester City'nin yıldızı İlkay Gündoğan, 68. dakikada oyuna girdi ve maç bu dakikadan sonra bambaşka bir hal aldı. City o dakikaya kadar 2-0 mağluptu.

76. dakikada İlkay'ın golü farkı ikiye indirirken 78. dakikada Rodri 2-2'lik beraberlik golünü kaydetti. 82. dakikada İlkay bir kez daha sahneye çıktı ve City 5 dakika içinde maçı çevirip öne geçti.

Manchester City'nin müthiş zaferine İngiliz medyası da kayıtsız kalamadı. Daily Mirror Sport, 'Ilkaaayy!' manşetiyle Maviler'in zaferini okuyucularına duyurdu. The Times ise, "6 sihirli dakika' manşetini atarken İlkay Gündoğan'ın gol sevincine yer verdi.

2016 yılında Dortmund'tan Manchester City'ye 27 milyon Euro'ya transfer olan İlkay Gündoğan, 6 yıldır sergilediği performansla City taraftarının gönlünde taht kurmayı başardı.

Pep Guardiola'nın vazgeçilmezleri arasında yer alan 31 yaşındaki futbolcu bu sezon forma giydiği 43 karşılaşmada 10 gol atarken 6 da asiste imza attı.