Son dakika Fenerbahçe haberleri... Kanarya'dan rekor satış! Gustavo ve Mesut’un maaşı çıktı

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu elinden kaçıran Fenerbahçe’de taraftarlar kulübe büyük katkı sağladı. Fenerbahçe, bu sezonki forma satışında 300 bin rakamının aşıldığını açıkladı. Fenerbahçe 7 milyon Euro civarındaki forma satışı geliriyle iki yıldızın maaşını çıkarmış oldu.

Giriş Tarihi 17 Mayıs 2022, 14:58 Güncelleme 17 Mayıs 2022, 15:09
Son dakika Fenerbahçe haberleri... Kanarya’dan rekor satış! Gustavo ve Mesut’un maaşı çıktı

İÇİNDEKİLER

Ali Koç başkanlığında 8 yıldır kupaya hasret olan Fenerbahçe'de taraftarlar kulübe katkı sağlamaya devam ediyor. Kupasız geçen sezonlara rağmen Sarı-Lacivertliler takımlara olan bağlılıklarını her daim gösteriyorlar.

Fenerbahçe, bu sezonki forma satışında 300 bin rakamının aşıldığını açıkladı. Sarı-Lacivertliler 380 liradan satılan formalardan 114 milyon lirayı kasasına koymuş oldu. Kadro maliyeti yaklaşık 40 milyon Euro olan Fenerbahçe Yönetimi forma satışlarıyla bir nebze de olsa rahat bir nefes aldı.

Fenerbahçe'de sezon sonunda yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Luiz Gustavo yıllık 4 milyon Euro kazanıyor.

Mesut Özil'in 3 milyon Euro net maaş aldığı tahmin ediliyor. (Bonuslar dahil değil). Fenerbahçe 7 milyon Euro civarındaki forma satışı geliriyle iki oyuncunun maaşını çıkarmış oldu.

Sarı-Lacivertliler'de Sosa 2.5, Tisserand 1.8, Valencia 1.5, Ozan Tufan 1.2 ve Meyer 800 bin Euro maaş alıyor. Fenerbahçe Yönetimi sezon sonunda kadroda düşünülmeyen 11 oyuncuyla yollarını ayırarak maaş bütçesini düşürmeyi planlıyor.