Trabzonspor’un iki yıldızı Fransız takımların yakın markajında! Abdülkadir Ömür ve Ahmet Can Kaplan için geliyorlar

Son dakika Trabzonspor haberleri... Spor Toto Süper Lig’in şampiyonu olan Trabzonspor’un iki yıldızı Abdülkadir Ömür ve Ahmet Can Kaplan Fransız takımların yakın markajında. Süper Lig’i şampiyon tamamlayan Bordo-Mavililer’in iki yıldızı için Fransız takımlarının scoutları da Olimpiyat Stadı’na akın etti.

Giriş Tarihi 15 Mayıs 2022, 14:14 Güncelleme 15 Mayıs 2022, 14:27
Trabzonspor’un iki yıldızı Fransız takımların yakın markajında! Abdülkadir Ömür ve Ahmet Can Kaplan için geliyorlar

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un özkaynaklarından Abdülkadir Ömür ve Ahmet Can Kaplan bugün Marsilya, Nice ve Lille kulüplerinin takibinde olacak. Ünlü scoutların Trabzonspor yönetimi ile de iletişime geçeceği belirtildi.

Bu sezon oynadığı futbolla Trabzonspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Abdülkadir ÖmürMarsilya ve Nice kulüpleri transfer etmek istiyor.

Karadeniz Fırtınası oyuncusu için yüksek bonservis beklentisinde. Fırtına'nın istediği rakam 10-12 milyon Euro.

Bilindiği gibi Trabzonspor Yusuf Yazıcı'yı 2019 yılında Fransız ekibi Lille'e 17.5 milyon Euro+Edgar Ie karşılığında satmıştı.

Karadeniz ekibinin defanstaki yıldızı Ahmet Can Kaplan için de Lille'in ısrarı sürüyor. Fırtına, 19 yaşındaki stoper Ahmet Can Kaplan ve Abdülkadir Ömür ile ilgili kararı Abdullah Avcı ile son kez görüştükten sonra verecek.