F.bahçe Sörloth’un menajeri ile İstanbul'da görüştü

Fenerbahçe, Alexander Sörloth transferi için yol haritasını planladı. Norveçli golcüye yıllığı 2.5 milyon Euro'dan 4 yıllık teklif yapılacak. Kulübü Leipzig'e ise önümüzdeki hafta içinde 1.5 milyon Euro kiralama 6.5 milyon Euro da satın alma opsiyonu teklifi iletilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2022 Güncelleme 13 Mayıs 2022, 06:59
F.bahçe Sörloth’un menajeri ile İstanbul’da görüştü

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki sezon için transfer planlarını uygulamaya geçen Fenerbahçe yönetimi ve Başkan Ali Koç, İstanbul'a gelen Norveçli santrfor Alexander Sörloth'un menajeri ile bir araya geldi. Sarı-Lacivertli yönetim Sörloth'un temsilcisinden hem Norveçli futbolcunun hem de kulübü Leipzig'in taleplerini dinledi. Fenerbahçe yönetiminin de Sörloth için nasıl bir plan izleyeceği de ortaya çıktı. Sarı-Lacivertli kurmaylar Sörloth'a yıllığı 2.5 milyon Euro'dan 4 yıllık bir sözleşme teklif etmeyi planlıyor. Alman kulübü Leipzig'e ise 6.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama teklifinde bulunacak. Kiralama ücreti ise 1.5 milyon Euro olacak. Fenerbahçe Sörloth için toplam 18 milyon Euro'luk bir bütçe planlaması yaparken Leipzig kulübünün şu andaki düşüncesinin kiralama değil direkt satış olduğu ifade ediliyor. Alman kulübü ayrıca 12 milyon Euro bonservis de talep ediyor. Önümüzdeki günlerde Fenerbahçe teklifini hem Sörloth hem de Leipzig'e ilettikten sonra Alman kulübü ile ciddi bir pazarlık içerisine girmesi çok yüksek ihtimal olarak görülüyor.



FENERBAHÇE ÇOK İSTEKLİ
Fenerbahçe yaklaşık 1.5 aydır Alexander Sörloth ile yakından ilgileniyor. Norveçli golcünün İstanbul'a gelen menajerinden gerekli detaylar öğrenildi. Sarı-Lacivertli kurmaylar şimdi resmi teklif için gün sayıyor. Hem Alexander Sörloth ile hem de Bundesliga ekibi Leipzig ile sıkı bir pazarlığın olması kaçınılmaz gibi görünüyor

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN