Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen'den olay açıklamalar: "Tarihi bir fırsat"

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, “TFF eski başkanı Nihat Özdemir’in söylediklerini 2 yıl önce söyledik... Onu uyardık, ceza aldık. O gün söylediklerimizi bugün Nihat Özdemir söylüyor... Açıklamaları tarihi fırsattır” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2022 Güncelleme 07 Nisan 2022, 06:59
Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’den olay açıklamalar: Tarihi bir fırsat

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, TFF eski Başkanı Nihat Özdemir'in istifasının ardından Göksel Gümüşdağ'ı işaret etmesini değerlendirerek, "Yargının ve belki de Spor Bakanlığı'nın bu işe el atması lazım. İki yıl önce biz bunları söyledik, Nihat Özdemir'i uyardık, ceza aldık. Trabzon Barosu bu isimlerle ilgili suç duyurusunda bulunmuştu, takipsizlik kararı verildi. O gün söylediklerimizi bugün Nihat Özdemir söylüyor" dedi. Sürmen, "Nihat Özdemir'in açıklamalarını okuduk, açıkçası Göksel Gümüşdağ'ı suçladı. Ya cesur bir savcı çıkıp 'Bu futbolun manipülasyonudur' diyecek ya da idari bir inceleme yapılacak. Yoksa yapılacak olan 16 Haziran'daki TFF başkanı ve yönetim seçiminin her anlamda sorunlu geçeceği anlaşılır. Seçim sonucuna göre güvenli olmayacaktır" diye konuştu.


ÖNE GEÇİNCE DEĞİŞTİRDİLER
Ali Sürmen, "Ne zaman ki Başakşehir öne geçti kümeyi de kaldırdılar ligi de tescil ettiler. O zaman Başakşehir'in şampiyonluğu konusunda Göksel Gümüşdağ ve grubu üzerinden o zaman da tartışmalar vardı. Şimdi de belli uzantılar, Trabzonspor'un Türk futboluna kattığı artı değeri yok saymaya çalışıyor" dedi.


TRABZON DÜŞMANLIĞI VAR!
Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen sözlerini şöyle tamamladı: "Trabzonspor kuruluşundan lige çıkışına kadar Türk futbolu başarısını örnek alacağına birtakım yerler, Trabzon düşmanlığı ve onun üzerinden Trabzonspor düşmanlığı yaparak aslında kendi acizliklerini ortaya koyuyor. Ligin tescil edilmemesi kimsenin haddine değildir. Aklının ucundan da geçmemelidir"
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN