Fenerbahçe Diego Rossi'nin satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldı! 4 yıllık yeni sözleşme imzalanacak

Fenerbahçe yönetimi, Diego Rossi’nin satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldı. Uruguaylı kanat oyuncusu ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalanacak. İşte tüm detaylar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2022 Güncelleme 06 Nisan 2022, 07:00
Fenerbahçe Diego Rossi’nin satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldı! 4 yıllık yeni sözleşme imzalanacak

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan Diego Rossi için önemli ve kritik bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe yönetimi Uruguaylı kanat oyuncusunun satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldı. 6 milyon Eurolu'luk opsiyonu kullanma kararı alan Fener yönetimi Diego Rossi ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalayacak. Diego Rossi'nin de yaşanan bu gelişmelerden son derece mutlu olduğu da gelen haberler arasında. Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın takıma aldırdığı Diego Rossi, 32 resmi maçta 4 gol, 6 asist yaptı. Özellikle son haftalarda teknik direktör İsmail Kartal'ın ilk 11'deki bankolarından birisi olan ve takımın seri galibiyetlerinde de büyük pay sahibi olan Diego Rossi, gelecek yıldaki yapılanmanın da önemli isimlerinden bir tanesi oldu. 24 yaşında ve 1.70 boyunda olan Uruguaylı futbolcunun hücumda sürekli hareket eden tarzı, çabukluğu ve bireysellikten önce takım oyununu ön plana alması da kendisi hakkında olumlu düşüncelerin adeta merkezini oluşturdu.



ROSSİ 10 GOLE DİREKT KATKI VERDİ
Diego Rossi, takıma geç katılmış olmasına rağmen çabuk uyum sağladı. 4 gol attı, 6 da asist yaptı. 10 gole direkt katkı yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN