Aytemiz Alanyaspor'a kiralanmıştı! Emre Akbaba'dan müthiş performans!

Galatasaray’da sezon başında Fatih Terim’in kararıyla Aytemiz Alanyaspor’a kiralanan tecrübeli futbolcu Akdeniz ekibinde ortaya koyduğu performansla dikkat çekiyor.

Giriş Tarihi 03 Nisan 2022, 17:21 Güncelleme 03 Nisan 2022, 17:25
Aytemiz Alanyaspor’a kiralanmıştı! Emre Akbaba’dan müthiş performans!

İÇİNDEKİLER

29 yaşındaki yıldız futbolcu Emre Akbaba, Rizespor karşılaşmasında da fileleri havalandırarak ligdeki 9. golüne ulaştı. Yıldız oyuncunun 4 de asisti bulunuyor.

Galatasaray'ın orta saha oyuncularının istatistikleri ise bir hayli düşük. Cimbom'a sezon başında 6.5 milyon Euro bonservis ücretiyle transfer edilen Cicaldau'nun ligde 4 gol ve 3 asisti var.

Aslan'ın 4.1 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Morutan'ın ise ligde 3 gol ve 3 asisti bulunuyor. Romen oyuncu Karagümrük maçının kadrosundaydı ama süre almadı. Torrent son 4 maçta ona sadece 79 dakika görev verdi.

Cimbom'un orta sahadaki isimlerinden Taylan'ın henüz gol ve asisti yok. Berkan gol sevinci yaşayamazken 2 asist yapabildi. Arda'nın da gol ve asisti bulunmuyor. Devre arası transfer edilen Pulgar süre alamıyor. Sadece 1 asisti var.

Galatasaray'da Emre Kılınç 3 gol, 1 asist üretirken takımın yıldızlarından Feghouli de bu sezon sadece 2 gol ve 4 asistle 6 gole katkı yapabildi.

Emre Akbaba'nın Alanyaspor ile kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Sezon sonunda Florya'ya dönecek tecrübeli oyuncunun Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.