Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi Kerem Aktürkoğlu şoku!

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi Kerem Aktürkoğlu şoku yaşanıyor. Yıldız oyuncu Karagümrük ile oynanan mücadelenin 33. dakikasında sakatlandı. Kerem’in yerine 35. dakikada Emre Kılınç oyuna dahil oldu.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi Kerem Aktürkoğlu şoku!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında evinde Fatih Karagümrük'ü konuk eden Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu sakatlık geçirdi.

Müsabakaya 11'de başlayan Kerem Aktürkoğlu, Bafetimbi Gomis'in attığı golde penaltıyı kazandıran isim olurken maçta da etkili bir görüntü sergiledi.

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi Kerem Aktürkoğlu şoku!-2

Mücadelenin 33. dakikasında topsuz alanda kendini yere bırakan Kerem, acılar içinde oyun alanının dışına çıktı.

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi Kerem Aktürkoğlu şoku!-3

Oyuna devam edemeyen Kerem'i, Domenec Torrent teselli ederken yerine giren isim Emre Kılınç oldu.

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi Kerem Aktürkoğlu şoku!-4

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun derbiye yetişip yetişmeyeceği yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler