25 dakikada bir gol atıyor! Milli Takım'da Serdar Dursun imzası

Son dakika spor haberleri | Sezon başında Almanya'dan Fenerbahçe'ye bedelsiz şekilde transfer olan Serdar Dursun, Milli Takım'da aldığı kısa süreye rağmen verdiği katkı ile göz doldurdu.

Giriş Tarihi 30 Mart 2022, 12:20 Güncelleme 30 Mart 2022, 12:20
25 dakikada bir gol atıyor! Milli Takım’da Serdar Dursun imzası

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'ye sezon başında Darmstadt'tan bedelsiz olarak transfer edilen golcü futbolcu son dönemdeki performansıyla dikkat çekiyor. Süper Lig'de son olarak 26. haftadaki Hatayspor maçında filelerini havalandıran Serdar Dursun, Milli Takım'da ise süre aldığı dakikalarda yaptığı katkıyla adından söz ettiriyor.

Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un yedek kulübesinde oturttuğu Serdar Dursun 4 maçlık kariyerinde 3 gole imza atarak önemli bir istatistiğe imza attı. Ay-Yıldızlı formayla toplamda 75 dakikada 3 gol atan tecrübeli oyuncu 25 dakikada bir fileleri havalandırıyor.

Serdar Dursun, Dünya Kupası Elemeleri'nde Letonya ve Cebelitarık filelerini havalandırdıktan sonra dün de İtalya'yı boş geçmedi. 27 dakika sahada kalan Serdar'ın son dakikalardaki müthiş kafa vuruşunda ise Donnarumma gole izin vermedi.

30 yaşındaki yıldız golcü, bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 25 karşılaşmada 9 gole imza attı. 2.5 milyon Euro değerindeki Serdar Dursun'un Sarı-Lacivertliler'le sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

*Serdar Dursun'un bu sezonki istatistiği için fotoğrafa tıklayın

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN