Kartal savunmaya stoper takviyesi yapacak! Hedefte Koray Günter ve Kaan Ayhan var

Beşiktaş yönetimi Valerien İsmael 3-4-3 sistemine uygun bir takım oluşturmak için harekete geçti. Savunma için Koray Günter ya da Kaan Ayhan’dan birinin transferi gündemde. Önceliğin Koray Günter’de olduğu öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2022 Güncelleme 28 Mart 2022, 06:58
Kartal savunmaya stoper takviyesi yapacak! Hedefte Koray Günter ve Kaan Ayhan var

İÇİNDEKİLER

Yeni teknik direktör Valerien Ismael'in uygulayacağı 3-4-3 sistemine uygun bir takım oluşturmak için yavaş yavaş harekete geçen Beşiktaş, gelecek sezon yerli oyuncu sayısının 4'e yükseleceğini de düşünerek stopere Türk oyuncu eklemesi yapmak istiyor. Siyah- beyazlıların hedefi ise Koray Günter ya da Kaan Ayhan'dan birini kadroya dahil etmek. İki oyuncunun da menajerliğini yapan Ersin Akan, aynı zamanda Kenan Karaman, Güven Yalçın ve Can Bozdoğan'ın da menajeri. Beşiktaş yönetimi kendisiyle yaptığı görüşmede bu kez Koray Günter ya da Kaan Ayhan'dan birini kesinlikle kadroya dahil etmek istediklerini belirtti. Öncelik ise Verona forması giyen Koray. 27 yaşındaki oyuncunun kulübüyle sözleşmesi 2023'te sona erecek. Bunun avantajını kullanmak isteyen Beşiktaş, uygun bir bonservisle Koray'ı transfer etmek istiyor.



KAAN AYHAN PAHALI
İki sezon önce 2 milyon Euro bonservisle Genoa'dan Verona'ya transfer edilen tecrübeli savunmacı, bu sezon 24 resmi maça çıkarken 1 gol kaydetti ve 2065 dakika sahada kalarak takımının önemli isimlerinden biri oldu. Beşiktaş'ın daha önce çok uğraştığı Kaan Ayhan transferi ise Sassuolo'nun peşin 6 milyon Euro bonservis isteği nedeniyle gerçekleşmemişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN