Beşiktaş'ta 300 bin euroluk fiyasko: Mehmet Topal forma yüzü göremedi

Sezon başında kadrosunda önemli bir değişime giden Beşiktaş’ın en çok şaşırtan hamlesi Mehmet Topal olmuştu… Başakşehir’den ayrılan ve bonservisi elinde olan 36 yaşındaki futbolcunun Siyah-Beyazlılar’a gelişi büyük tartışma yaratmıştı. Yalçın döneminde 7 lig maçında 124 dakika süre alan Mehmet Topal, Sergen Yalçın sonrası ise forma yüzü göremedi.

Giriş Tarihi 21 Mart 2022, 13:09 Güncelleme 21 Mart 2022, 13:09
Beşiktaş’ta 300 bin euroluk fiyasko: Mehmet Topal forma yüzü göremedi

İÇİNDEKİLER

Sezon başında kadrosunda önemli bir değişime giden Beşiktaş'ın en çok şaşırtan hamlesi Mehmet Topal olmuştu… Başakşehir'den ayrılan ve bonservisi elinde olan 36 yaşındaki futbolcunun Siyah-Beyazlılar'a gelişi büyük tartışma yaratmıştı.

O dönem teknik direktör Sergen Yalçın yerli rotasyonunu genişletmek amacıyla bu hamleyi yaptıklarını açıklasa da bu transfer taraftarların içine hiç sinmemişti.

Mehmet Topal, Beşiktaş forması altında, yapılan eleştirileri haklı çıkaran bir performans sergiliyor. Şu ana kadar sadece 7 lig maçında 124 dakika süre alabilen tecrübeli futbolcu özellikle Sergen Yalçın'ın ayrılığının ardından forma yüzü göremedi.

Mehmet Topal son 19 haftada sadece 3 maçta oynayabilirken toplam 38 dakika sahada kalabildi. Son olarak 25. haftadaki Adana Demirspor deplasmanında 24 dakika görev yapan tecrübeli oyuncu son 5 maçta hiç süre alamadı.

Beşiktaş'tan 300 bin Euro garanti ücret alan Mehmet Topal'ın sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN