Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'a Valentine Ozornwafor müjdesi! Transfer teklifi kapıda

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'ın Charleroi kulübüne kiraladığı Valentine Ozornwafor, Belçika ekibinde son dönemde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi bildi. Nijeryalı stoperi Belçika'nın önemli kulüplerinden olan Genk'in yakından takip ettiği iddia edildi.

Giriş Tarihi 20 Mart 2022, 14:23 Güncelleme 20 Mart 2022, 14:23
Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray’a Valentine Ozornwafor müjdesi! Transfer teklifi kapıda

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'a Valentine Ozornwafor'dan iyi haber geldi... Sarı-Kırmızılılar'ın sezon başında Charleroi takımına kiraladığı Nijeryalı savunma oyuncusu aralık ayı itibarıyla Belçika ekibinde formayı kaptı ve süre aldığı maçlardaki performansı ile adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

Charleroi ile bu sezon 11 maça çıkan Nijeryalı stoper, süre aldığı hemen her karşılaşmada takımının en iyilerinden biri oldu ve üç kez de Belçika'da haftanın ilk 11'ine seçildi. 22 yaşındaki Ozornwafor'un bu performansı Belçika'nın büyük kulüplerinin de dikkatinden kaçmadı.

Genk kulübünün Ozornwafor'u takibe aldığı ve Nijeryalı futbolcunun çıkışını sürdürmesi halinde sezon sonu Belçika kulübünün Galatasaray'ın kapısını çalabileceği iddia edildi.

Galatasaray'ın da 1 yıl daha sözleşmesi kalan Valentin Ozornwafor'u sezon sonu satarak elden çıkarmak istediği ve 22 yaşındaki stoper için tekliflere açık olduğu biliniyor. Sarı-Kırmızılılar, Ozornwafor'un sezon sonuna kadar piyasasını daha da artırmasını bekliyor.

Galatasaray'a 2019 yılında gelen Ozornwafor, Sarı-Kırmızılı forma altında sadece 1 maça çıkmıştı.