Özel Haber I Getafe'yi Enes Ünal sırtlıyor! İspanya onu konuşuyor

İspanya'da Enes Ünal fırtınası... Athletic Bilbao karşısında ağları havalandırarak bu sezon La Liga'daki 14. golüne imza atan Enes Ünal, takımı Getafe'yi sırtlamaya devam ediyor. Ünal, gol krallığında ikinci sıraya yerleşerek İspanya'da en çok konuşulan futbolculardan biri olmayı başardı.

Giriş Tarihi 19 Mart 2022, 17:06 Güncelleme 19 Mart 2022, 17:06
Özel Haber I Getafe’yi Enes Ünal sırtlıyor! İspanya onu konuşuyor

İÇİNDEKİLER

Enes Ünal, İspanya'da harikalar yaratmaya devam ediyor... Son olarak Getafe'nin Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kaldığı maçta takımının tek golünü kaydeden Enes, bu sezon La Liga'daki gol sayısını 14'e çıkardı. Gol krallığı yarışında 22 gollü Karim Benzema'nın ardından ikinci sırada yer aldı.

Bireysel olarak harika bir sezon geçiren Enes, performansıyla takımı Getafe'yi de adeta tek başına ayakta tutuyor. La Liga'da bu sezon toplam 27 golü bulunan Getafe'de Enes Ünal bu gollerin 14'üne tek başına imzasını attı ve takımının gollerinin yüzde 51.8'ini kaydetmiş oldu.

Golleriyle Getafe'ye hayat veren Enes aynı zamanda gol attığı maçlarda kazanılan 19 puana da direkt olarak kaktı sağladı. La Liga'da 29 puanı bulunan Getafe, Milli futbolcumuzun gol attığı maçlarda 19 puanı hanesine yazdırdı.

Getafe'de yakaladığı çıkışla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Enes'in adı İspanya'da bazı büyük kulüplerle de anılmaya başladı. 24 yaşındaki forvet La Liga'daki muhteşem performansıyla A Milli Takımımız'ın aday kadrosunda da yeniden yer aldı.

Öte yandan İspanya'daki en skorer sezonunu geçiren Enes Ünal, bu sezon ligde kalan 8 maçın tamamında forma giymesi halinde ise La Liga'da 163 maça çıkmış olacak ve bu alanda Arda Turan'ı yakalamış olacak.