Özel Haber I Ferdi Kadıoğlu'ndan kötü haber! Portekiz maçına yetişecek mi?

A Milli Takım'ın 24 Mart'ta Portekiz ile oynayacağı maç öncesi yoğun bir tedavi programı uygulanan Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nun akıbeti öğrenildi. Sakatlığının geçmediği ve genç oyuncunun Ay-Yıldızlı ekibimizin aday kadrosunda yer almayacağı bildirildi.

Giriş Tarihi 18 Mart 2022, 15:56 Güncelleme 18 Mart 2022, 15:57
Özel Haber I Ferdi Kadıoğlu’ndan kötü haber! Portekiz maçına yetişecek mi?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin 24 Şubat'ta Konferans Ligi'nde deplasmanda Slavia Prag ile oynadığı maçta sakatlanan ve bu tarihten bu yana sahalardan uzak kalan Ferdi Kadıoğlu'ndan A Milli Takıma kötü haber geldi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un, "Sağlıklı olması halinde onu kesinlikle kadroya dahil edeceğim" dediği Ferdi'nin sakatlığının geçmediği ve önümüzdeki hafta toplanacak olan A Milli Takım kampına kadar da hazır hale gelmesinin beklenmediği bildirildi.

Fenerbahçe'de henüz takımla çalışmalara başlayamayan ve sakatlığı geçmediği için A Milli Takım'ın Portekiz ile oynayacağı maçın kadrosunda yer alamayacak olan Ferdi'nin hazır hale gelmemesinini Ay-Yıldızlı ekibin teknik direktörü Stefan Kuntz'u da bir hayli üzdüğü belirtiliyor.

Bir süre önce A Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Ferdi Kadıoğlu'nun ise Ay-Yıldızlı forma hayalini bir sonraki kamp döneminde gerçekleştirmesi bekleniyor.

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe ile sezon sonu sona erecek olan sözleşmesini 4 yıllığına uzatmıştı.