Şampiyonluğa giden Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme ve Edin Visca göz dolduruyor

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor’da iki yıldız performansıyla farkını ortaya koyuyor… Bordo-Mavililer’de 4. sezonunu geçiren Nijeryalı yıldız kanat oyuncusu Anthony Nwakaeme ve devre arasında takıma katılan Edin Visca istatistikleriyle göz dolduruyor.

Giriş Tarihi 10 Mart 2022, 18:09 Güncelleme 10 Mart 2022, 18:09
Şampiyonluğa giden Trabzonspor’da Anthony Nwakaeme ve Edin Visca göz dolduruyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de en fazla anahtar pas atan 5 futbolcudan ikisi Trabzonspor'da forma giyiyor. Listenin ilk 5 sırasında Beşiktaş'tan tek oyuncu yer alırken, Galatasaray ve Fenerbahçe'den hiçbir oyuncunun olmaması dikkat çekti.

Trabzonspor'un yıldızı Nwakaeme, 47 ile Süper Lig'de en fazla anahtar pas atan oyuncu konumunda. Onu 46 anahtar pas ile Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal takip ediyor.

Listenin 3. sırasında Adana Demirspor'un yıldızı Matias Vargas var. 44 kez anahtar pas atan Vargas, Adana Demirspor'un bu sezonki başarısında önemli rol oynadı.

Göztepeli Soner Aydoğdu 43 ile 4. basamakta yer alırken onu Trabzonspor'un Boşnak yıldızı Visca 42 ile takip ediyor.

Trabzonspor ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Nwakaeme 10 gol ve 9 asistle takımının attığı 19 gole katkı verdi. Visca ise Trabzonspor formasıyla 8 lig maçında 5 gole imza attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN