Son dakika Galatasaray haberleri... Fernando Muslera mı Inaki Pena mı? Dikkat çeken istatistik

Son dakika Galatasaray haberleri... Sivasspor maçında sakatlanan Fernando Muslera, Konyaspor maçında da yedek kulübesindeydi. Muslera'nın yerine diğer file bekçisi Inaki Pena geçti. Peki Fernando Muslera mı Inaki Pena mı? İki kaleci arasında dikkat çeken istatistik

Giriş Tarihi 06 Mart 2022, 13:47 Güncelleme 06 Mart 2022, 13:47
Son dakika Galatasaray haberleri... Fernando Muslera mı Inaki Pena mı? Dikkat çeken istatistik

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da 13 Aralık 2021'deki Sivasspor maçında sakatlanan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, 11 karşılaşmayı kaçırdıktan sonra Konya'da yedek kulübesindeydi.

Uruguaylı kaleci Galatasaray'daki son 5 maçında toplam 443 dakika forma giydi. Karagümrük, Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor, Altay ve Sivasspor maçlarında 6 gole engel olamadı. Son 5 maç baz alındığında her 73 dakikada bir kalesinde gol gördü.

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı İspanyol kaleci Inaki Pena ise Süper Lig'deki ilk 5 maçında kalesinde 8 gol gördü.

Alanyaspor, Kayserispor, Göztepe, Çaykur Rizespor ve Konyaspor maçlarında toplamda 450 dakika görev alan genç eldiven 56 dakikada bir gol yiyor.

Barcelona'dan kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Pena, Konyaspor maçında 2 gol yemesine rağmen 4 kurtarış yaptı. 20'de 17 pas isabeti sağladı. Attığı 3 uzun top ise hedefi bulmadı.

Zorlu Barcelona ve Beşiktaş maçlarında teknik direktör Domenec Torrent'in hangi kaleciyi ilk 11'de sahaya süreceği merak ediliyor.