Özel Haber I Muhammed’den resital!

Fenerbahçe’de Vitor Pereira döneminde şans bulan genç yıldız, Avrupa Ligi elemelerinde HJK Helsinki’ye attığı muhteşem golle taraftarların gönlünde taht kurmuştu. En çok ikili mücadeleye giren, en çok ikili mücadele kazanan, en çok top kapan, en yüksek orta isabeti tutturan ve en çok kilit pas atan oyuncu oldu. Muhammed Gümüşkaya’nın Fenerbahçe ile sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor.

Giriş Tarihi 27 Şubat 2022, 16:55 Güncelleme 27 Şubat 2022, 16:55
Özel Haber I Muhammed’den resital!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de süre alan Muhammed Gümüşkaya bir türlü beklentileri karşılayamadı. 21 yaşındaki genç yetenek Fenerbahçe formasıyla bu sezon Süper Lig'de 516 dakika şans buldu. Gol ve asist üretemedi…

Devre arasında ise güçlenmesi ve tecrübe kazanması için Giresunspor'a kiraya gönderildi. Fenerbahçe'nin genç yeteneği Karadeniz ekibinde yavaş yavaş kendini buluyor.

Göztepe'ye karşı 1 gol ve 1 asistle mücadele eden Muhammed Gümüşkaya yeniden Fenerbahçe taraftarının beğenisini kazandı… Sosyal medyadaki Fenerbahçe taraftarı, "İşte gerçek Muhammed bu… Göztepe'ye karşı resital sundu" yorumlarını yaptılar.

21 yaşındaki futbolcu Göztepe'ye karşı yüzde 75 orta isabeti ile oynadı. 10 ikili mücadele ve 3 hava topu kazandı. 4 kez top kaptı ve 3 kilit pas attı.

En çok ikili mücadeleye giren, en çok ikili mücadele kazanan, en çok top kapan, en yüksek orta isabeti tutturan ve en çok kilit pas atan oyuncu oldu. Muhammed Gmüşkaya'nın Fenerbahçe ile sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor.