Fenerbahçe’nin önü aydınlık! Miami doğumlu 16’lık yıldız da kadroda

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk iddiasından uzaklaşan Fenerbahçe'de genç oyuncular taraftarın yüzünü güldürdü. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Slavia Prag ile oynanacak Konferans Ligi play-off turu rövanş maçının kadrosuna 16 yaşındaki genç yıldız Bora Aydınlık'ı da dahil etti. Fenerbahçe’nin 16 yaşındaki genç yeteneği Bora Aydınlık sol kanatta forma giyiyor. Doğum yeri Miami olan 2005 doğumlu yıldız şans bulursa Slavia deplasmanında forma giyebilecek.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2022, 12:33 Güncelleme 23 Şubat 2022, 12:33
Fenerbahçe’nin önü aydınlık! Miami doğumlu 16’lık yıldız da kadroda

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de gençlik ateşi sönmeyecek gibi. 16'lık Arda Güler'in gösterdiği müthiş performans camiaya büyük umut oldu. Sarı-Lacivertliler'de yeni gençler de kadroda yer bulmaya başladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Slavia Prag ile oynanacak Konferans Ligi play-off turu rövanş maçının kadrosunu açıkladı.

KADRODA SÜRPRİZ İSİMLER DİKKAT ÇEKİYOR
16 yaşındaki genç yıldız Arda Güler dışında Ruhan Arda, Bora Aydınlık, Ertuğrul Çetin de kadroda yer alan isimler oldu.

Fenerbahçe'nin 16 yaşındaki genç yeteneği Bora Aydınlık sol kanatta forma giyiyor. Doğum yeri Miami olan 2005 doğumlu yıldız şans bulursa Slavia deplasmanında forma giyebilecek.

19 yaşındaki sağ bek Ruhan Arda Aksoy da kadroda yer alan bir başka isim. O da Arda Güler gibi forma şansı geldiği zaman en iyi şekilde değerlendirmek isteyecek.

Kadroda ayrıca 18 yaşındaki kaleci Osman Ertuğrul Çetin de yer alıyor. Fenerbahçe'nin ilk Slavia Prag maçında altyapıdan stoper Bora Cuha kadroya alınmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN