Şampiyonluğa koşan Fırtına deplasman karnesiyle parmak ısırtıyor

Taraftarın şampiyon gibi karşıladığı Fırtına 63 puanın 32’sini deplasmanda kazandı... Trabzonspor ayrıca iç sahada da lider ve kaybetmeyen tek takım. Trabzon puan farkıyla Avrupa devlerini solladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2022 Güncelleme 22 Şubat 2022, 06:59
Şampiyonluğa koşan Fırtına deplasman karnesiyle parmak ısırtıyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor emin adımlarla şampiyonluğa ilerliyor... Karadeniz Fırtınası 63 puanın 32'si deplasmanda topladı. Trabzonspor ayrıca iç sahada da lider ve kaybetmeyen tek takım. Trabzonspor son olarak Alanyaspor deplasmanından da galibiyetle dönerek bu sezon deplasman maçlarında da yakalanması zor bir performansa imza attı. Şu ana kadar 13 deplasman maçına çıkan Trabzonspor söz konusu maçlarda 10 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 32 puan topladı. Trabzonspor'u deplasman maçlarında 1 maç fazlası olmasına rağmen 22 puanla Adana Demirspor takip ediyor. Trabzonspor takipçisi Konyaspor'un 14 puan önünde. Bordo-Mavililer, Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig baz alındığında şu an için rakipleriyle puan farkını en fazla açan lig lideri konumunda.



YORMAYIN VERİN KUPAMIZI!
Trabzon yerel medyası Alanyaspor galibiyetine geniş yer ayırdı. Karadeniz Gazetesi "2021-2022 futbol sezonu dün itibarıyla sona erdi. Şampiyon Trabzonspor, yormayın bizi verin kupamızı" manşetini attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN