Brezilya basınından Fenerbahçeli yıldız için flaş iddia: Diego Rossi Flamengo'ya...

Son dakika Fenerbahçe haberleri | Sezon başında ABD'den kiralanarak Fenerbahçe kadrosuna katılan Diego Rossi, kötü performansının ardından gözden düştü. Son haftalarda takımda kendisine yer bulamayan Uruguaylı ismin Flamengo ile anlaştığı iddia edildi.

Giriş Tarihi 18 Şubat 2022, 16:33 Güncelleme 18 Şubat 2022, 16:33
Brezilya basınından Fenerbahçeli yıldız için flaş iddia: Diego Rossi Flamengo’ya...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin ABD'nin Los Angeles takımından kiraladığı Diego Rossi için Brezilya basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin sezon başında ABD'nin Los Angeles takımından kiraladığı Diego Rossi, teknik direktör Vitor Pereira'nın gidişiyle gözden düşerken, oyuncunun adı Brezilya ekiplerinden Flamengo ile anılmaya başladı.



Uruguaylı futbolcunun Sarı-Lacivertli kulüpte sezonun ikinci yarısı için adının Konfederasyon Ligi kadrosuna da dahil edilmemesi sonrası ayrılık dedikoduları daha da artarken, Brezilya basını Flamengo'nun Rossi ile anlaşmaya yakın olduğunu duyurdu.

Brezilya basınından ESPN'de yer alan haberde Flamengo'nun teknik direktörü Paulo Sousa'nın takıma takviyeler istediği ve bu doğrultuda görüşülen Diego Rossi ile anlaşma aşamasına gelindiği belirtildi.

Fenerbahçe'nin önümüzüdeki sezon takımda tutmayı düşünmediği Diego Rossi'nin lig bitmeden Sarı-Lacivertli kulüpten ayrılabileceği belirtiliyor. Bu sezon Fenerbahçe ile tüm kulvarlarda 26 maça çıkan Diego Rossi, 2 gol atıp 5 de asist yaparak 7 gole katkı sağladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN