Yeni sezonun planlamasına başlayan Kanarya'nın listesine flaş bir isim girdi! Fener'de Muani sürprizi

Bu sezon Ligue 1’de 8 gol atan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Randal Kolo Muani, Sarı-Lacivertiler’in gündemine geldi. Yönetim, 23 yaşındaki Fransız futbolcu için çalışmalara start verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2022 Güncelleme 17 Şubat 2022, 06:59
Yeni sezonun planlamasına başlayan Kanarya’nın listesine flaş bir isim girdi! Fener’de Muani sürprizi

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon planlamasına şimdiden başlayan Fenerbahçe son dönemde forvette yaşanan sıkıntıya çözüm bulmak için kolları sıvamış durumda... Scout departmanı ile çalışmalar yapan ve çok sayıda ismi listesine alan Sarı-Lacivertliler'in gündemine flaş bir isim girdi.



BU SEZON LİGDE 8 GOLÜ VAR
Nantes forması giyen Randal Muani'nin menajerler aracılığıyla Fener'e önerildiği belirlendi. Fransız yıldız bu sezon Ligue 1'de 23 maçta 8 gol atıp 4 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. Sezon sonu Nantes ile sözleşmesi bitecek olan Muani'nin Sarı-Lacivertli kurmaylar tarafından mercek altına alındığı ifade edildi. 7 kez Fransa U21 milli takımının formasını giyen 23 yaşındaki forvete çok sayıda talibin olduğu belirtiliyor. F.Bahçe'nin Muani ile ilgili maliyet ve performans araştırmaları yaptığı öğrenildi.



FİYATI 12 MİLYON EURO
Kongo asıllı olan genç yıldız 1.87 boyuna rağmen atletik özellikleri ile ön plana çıkıyor. Nantes altyapısında yetişen Randal Kolo Muani'nin güncel piyasa değeri 12 milyon Euro. Fransız forvet hem forvetin en ucunda hem de iki kanatta oynayabiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN