Özel Haber I Fenerbahçe'de panik! Arda Güler Avrupa yolunu tutacak mı?

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'nin altyapıdan yetiştirdiği Ömer Faruk Beyaz Alman ekibi Stuttgart’a transfer oldu. Fenerbahçe yönetiminin Arda Güler’le yeni sözleşme imzalamak için büyük bir çaba harcadığı gelen bilgiler arasında. Ömer Faruk Beyaz konusundaki hüsranı bir daha yaşamak istemeyen Sarı-Lacivertliler, sözleşme bitimine yaklaşık 16 ay olmasına rağmen Arda Güler’e imza attırmak için uğraş veriyor.

Giriş Tarihi 16 Şubat 2022, 12:28 Güncelleme 16 Şubat 2022, 12:28
Özel Haber I Fenerbahçe’de panik! Arda Güler Avrupa yolunu tutacak mı?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin son yıllarda altyapısından yetiştirdiği en önemli yetenek olarak gösterilen Ömer Faruk Beyaz sezon başında bedelsiz olarak Alman ekibi Stuttgart'a transfer olmuştu.



Başta dönemin sportif direktörü Emre Belözoğlu olmak üzere yönetimin yoğun çabalarına rağmen sözleşmesini uzatmayan Ömer Faruk'un ayrılığının ardından Fenerbahçe'de yeni bir şok daha kapıda.



Henüz 16 yaşında olmasına rağmen bu sezon başında Vitor Pereira tarafından A takıma alınan Arda Güler yetenekleriyle herkesin büyük beğenisini kazanmıştı. Süper Lig'de 3 kez forma giyen ve Fenerbahçe'nin gelecek 15 yılına damga vurması beklenen genç yıldız konusunda şu sıralar büyük bir endişe yaşanıyor. Çünkü Arda'nın sözleşmesi 2023 yılının haziran ayında sona erecek. Eğer yeni bir sözleşme yapılamazsa, Arda da çok büyük ihtimalle Ömer Faruk gibi bedelsiz olarak Avrupa'nın yolunu tutacak.

Şu anda birçok Avrupa kulübünün genç yıldızı 2023 yılında kadrosuna katabilmek için çalışmalara başladığı belirtiliyor. Fenerbahçe yönetiminin de Arda Güler'le yeni sözleşme imzalamak için büyük bir çaba harcadığı gelen bilgiler arasında. Ömer Faruk Beyaz konusundaki hüsranı bir daha yaşamak istemeyen Sarı-Lacivertliler, sözleşme bitimine yaklaşık 16 ay olmasına rağmen Arda Güler'e imza attırmak için uğraş veriyor.