Galatasaray'da Domenec Torrent topun ağzında! Göztepe maçında kötü sonuç alınırsa yollanacak

Sahasında Kayserispor’la 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 6 maça çıkaran Galatasaray’da kriz tam anlamıyla kaosa dönüşmüş durumda… Sarı-Kırmızılılar’da tüm gözler, karşılaşma boyunca tribünlerin hedefinde olan Başkan Burak Elmas’a çevrildi. Torrent, Göztepe maçında kötü sonuç alınırsa yollar ayrılacak.

Giriş Tarihi 13 Şubat 2022, 12:14 Güncelleme 13 Şubat 2022, 12:24
Galatasaray’da Domenec Torrent topun ağzında! Göztepe maçında kötü sonuç alınırsa yollanacak

İÇİNDEKİLER

Elmas'ın Kayserispor maçının ardından Nef Stadı'nda yöneticilerle acil durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. Toplantıda takımın son durumu ve teknik direktör Domenec Torrent masaya yatırıldı.

Yönetimin, takımın başında çıktığı 5 maçtan da galibiyet çıkaramayan İspanyol hocanın durumunu görüştüğü ve 'şimdilik' gündemde herhangi bir operasyon bulunmadığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre önümüzdeki hafta oynanacak Göztepe maçında da takımın başında Torrent olacak. Ancak olası bir kötü sonuç daha gelmesi halinde, İspanyol teknik adamla çok büyük ihtimalle yolların ayrılacağı ifade ediliyor.

Galatasaray yönetimi geçtiğimiz günlerde, kulübün efsane isimlerinden Bülent Korkmaz'la 'resmi olmayan' bir görüşme yapmıştı. Tecrübeli teknik adam, her zaman göreve açık olduğunu söylemişti.

Göztepe maçının artık Torrent'in son şansı olduğu, birkez daha galibiyet gelmemesi durumunda hemen Bülent Korkmaz'ın takımın başına getirileceği belirtiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN