A Milli Takıma yeni sponsor! 8’in üzerinde teklif var

Aras Kargo ile imzalanan sponsorluk anlaması imza töreninde kounşan TFF Başkanı Özdemir, “8’in üzerinde ihale dosyası alındı. İyi bir ihale ve yarışma olacak” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2022 Güncelleme 09 Şubat 2022, 06:58
A Milli Takıma yeni sponsor! 8’in üzerinde teklif var

İÇİNDEKİLER

TFF Başkanı Nihat Özdemir, sponsorluk anlaşması imza töreninde yayın ihalesine yönelik açıklamalarda bulundu. Nihat Özdemir, kurumların yayın ihalesine ilgi gösterdiğini ifade etti. Özdemir, "14 Şubat'ta yine bu salonda saat 14.00 civarında son teklifleri alacağız. İhale komisyonuna dün davet mektuplarını yolladım. Pazartesi günü saat 12.00'de burada buluşacağız. Akşama kadar ihale sürecini yürüteceğiz. Şu anda 8'in üzerinde ihale dosyası alındı. Birçok konuda bize sorular yolluyorlar. İnşallah iyi bir teklifle gelecekler, iyi bir ihale, yarışma olacak. Önümüzdeki sezondan başlamak üzere 3 veya 5 yıllık anlaşma imzalayarak yolumuza devam edeceğiz. İyi bir teklif gelmesini bekliyorum" dedi. Ana hedeflerinin Dünya Kupası'na gitmek olduğunu dile getiren Özdemir, "Mart ayında önce Portekiz ile deplasmanda oynayacağız. Arkasından geçersek ki geçeceğimize inanıyorum. Bu sefer İtalya'da Konya'da oynayacağız. Katar'a gitmek ana hedeflerimizden birisi" diye konuştu.



ARAS KARGO MİLLİ TAKIMA SPONSOR OLDU
Aras Kargo, 2 yıl boyunca Erkek Milli Futbol Takımları resmi sponsoru oldu. Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın, "Aras Kargo olarak spora ve futbolumuza destek olmayı hedefliyoruz" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN