Cimbom’un kiralık aşkı

Ara transferde kadrosunu 3 isimle takviye eden Galatasaray yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle yine kiralama formülüne başvurdu. Yönetim boşta olan Gomis'i bonservisiyle kadrosuna katarken Pena'yı Barcelona'dan, Pulgar'ı ise Fiorentina'dan kiraladı. Böylece Sarı-Kırmızılılar'ın son 5 sezonda yaptığı kiralık transfer sayısı 23'e yükseldi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2022 Güncelleme 04 Şubat 2022, 07:00
Cimbom’un kiralık aşkı

İÇİNDEKİLER

Ara transferde kadrosunu 3 isimle takviye eden Galatasaray yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle yine kiralama formülüne başvurdu. Yönetim boşta olan Gomis'i bonservisiyle kadrosuna katarken Pena'yı Barcelona'dan, Pulgar'ı ise Fiorentina'dan kiraladı. Böylece Sarı-Kırmızılılar'ın son 5 sezonda yaptığı kiralık transfer sayısı 23'e yükseldi. Söz konusu dönemde Onyekuru tam 3 kez Galatasaray'da kiralık olarak forma giyerken, Halil Dervişoğlu da 2 kez kiralandı. Sarı-Kırmızılılar son 5 sezonda kadrosuna 'geçici transfer' yöntemiyle tam 20 futbolcu katarken, bu isimlerden sadece 3'ünün bonservisini alabildi. 2018-19 sezonunda Nagatomo, 2019-20 sezonunda Christian Luyindama ve son olarak bu sezon Mostafa Mohamed bonservisi alınan futbolcular oldu.

PULGAR'IN LİSANSI ÇIKTI
Sezon sonuna kadar Fiorentina'dan kiralanan Erick Pulgar dün İstanbul'a geldi ve G.Saray'la sözleşme imzaladı. Lisansı çıkarılan Şilili futbolcu, Alanya maçında şans verilmesi halinde forma giyebilecek.

5 SEZONDAKİ KİRALIK TRANSFERLER
ASSUNÇAO
HALİL
PENA
PULGAR
MOHAMED
ETEBO
ONYEKURU
GEDSON
SERI
LEMINA
NZONZI
ANDONE
SARACCHI
EMRE MOR
LUYINDAMA
NDIAYE
SEMİH KAYA
MİTROGLOU
NAGATOMO
DENAYER