Kayıp aranıyor! Bu sezon 8 maçta oynayan N’koudou’nun sakatlıkları bıktırdı

Eğer 26 yaşındaki Fransız yıldız, Önder Karaveli’nin dediği gibi mart ayının başında takıma dönerse 3 sezonda tam 277 günü sakatlıklarla geçirmiş ve 53 maçı kaçırmış olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2022 Güncelleme 03 Şubat 2022, 06:59
Kayıp aranıyor! Bu sezon 8 maçta oynayan N’koudou’nun sakatlıkları bıktırdı

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon Beşiktaş'ın yaşadığı çifte kupa zaferinde en önemli pay sahiplerinden birisi de Georges-Kevin N'Koudou oldu. 32 karşılaşmada 8 gol ve 4 asistlik performans sergileyen Fransız yıldız, Sergen Yalçın'ın sisteminde önemli bir parça haline geldi.



SON MAÇ KASIMPAŞA
Ancak kariyeri boyunca N'Koudou'nun gelişiminin önünde büyük bir set oluşturan sakatlık sıkıntısı Beşiktaş'ın da canını fazlasıyla yaktı. Son olarak 3 Aralık'ta oynanan Kasımpaşa maçında forma giyen yıldız futbolcu, o tarihden bu yana takımdan uzak. Teknik direktör Önder Karaveli'nin yaptığı açıklamaya göre N'Koudou'nun sahalara dönüşü mart ayını bulacak. Böylece bu sezon Süper Lig'de sadece 8 maçta forma giyebilen 26 yaşındaki futbolcunun 3 sezonda kaçırdığı toplam maç sayısı 53'ü bulacak. 2019-20 sezonunun başında 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Tottenham Hotspur'dan Beşiktaş'a transfer olan N'Koudou şu ana kadar farklı bölgelerden tam 8 sakatlık yaşadı.



GELECEĞİ BELİRSİZ
Eğer Fransız yıldız tahmin edildiği gibi mart ayının başında takıma dönerse, 3 sezonda tam 277 gün sakatlıklar nedeniyle takımdan ayrı kalmış olacak. Beşiktaş'la sözleşmesi 2023 yılında bitecek olan Georges-Kevin N'Koudou'nun geleceği de belirsizliğini koruyor.


TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN