Galatasaray tişörtü giydiği için Eskişehirspor'dan kovulan Egehan Has için Cimbom'dan flaş hamle!

Bireysel antrenman yaptığı sırada Galatasaray tişörtü giyen genç kaleci Egehan Has'ın Eskişehirspor'la ilişiğinin kesilmesinin ardından Galatasaray devreye girdi. Genç sporcunun Sarı-Kırmızılı kulübün altyapısında denemeye alınması için hazırlık yapıldığı öğrenildi.

Giriş Tarihi 03 Şubat 2022, 15:00 Güncelleme 03 Şubat 2022, 15:00
Galatasaray tişörtü giydiği için Eskişehirspor’dan kovulan Egehan Has için Cimbom’dan flaş hamle!

İÇİNDEKİLER

Eskişehirspor altyapısında görev yapan Egehan Has isimli gencin, bireysel olarak antrenman yaptığı esnada Galatasaray tişörtü giymesi sebebiyle Siyah-Kırmızılı kulüple ilişiği kesildi. Bunun üzerine ise Galatasaray harekete geçti.

GENÇ KALECİNİN KULÜPLE İLİŞİĞİ KESİLDİ
Eskişehirspor altyapısında kalecilik yapan Egehan Has isimli genç, bireysel antrenman yaptığı sırada Galatasaray tişörtü giyince ortalık karıştı. Eskişehirsporlu taraftarların tepkisi üzerine genç kalecinin kulüple ilişiğinin kesildiği açıklandı.

GALATASARAY HAREKETE GEÇTİ
Egehan Has'ın Eskişehirspor'dan gönderilmesi sosyal medyada da gündeme oturdu. Galatasaraylı taraftarların büyük destek verdiği genç kaleci için Sarı-Kırmızılı kulübün de harekete geçtiği ortaya çıktı.

Galatasaraylı idarecilerin, giydiği tişört sebebiyle Eskişehirspor'dan gönderilen Egehan Has ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği ve genç sporcunun Sarı-Kırmızılı kulübün altyapısında denemeye alınması için hazırlık yapıldığı öğrenildi.

Kulübü Eskişehirspor ile ilişiği kesilen Egehan Has için Galatasaray'ın kısa süre içinde somut adımlar atması ve genç file bekçisini Florya'ya davet etmesi bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN