Son dakika: Ozan Tufan Fenerbahçe'ye dönüyor

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Fenerbahçe'nin sezon başında İngiliz ekibi Watford'a kiraladığı milli futbolcu Ozan Tufan sarı-lacivertli ekibe geri dönüyor. İsmail Kartal'ın isteği doğrultusunda takıma çağrılan milli futbolcu sezonu Fenerbahçe'de tamamlayacak

Giriş Tarihi 02 Şubat 2022, 12:33 Güncelleme 02 Şubat 2022, 13:07
Son dakika: Ozan Tufan Fenerbahçe’ye dönüyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin sezon başında Watford'a kiraladığı milli yıldız bugün İstanbul'a geliyor. İngiltere Premier Lig'de yarım sezonda beklentilerin uzağında kalan tecrübeli oyuncunun sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe'de oynaması bekleniyor.

Ozan Tufan'ın gelişi sonrasında tüm gözler Jose Sosa ve Luiz Gustavo'ya çevrildi. Sarı-Lacivertliler'in beklentilerin çok altında kalan iki yıldızı ile yolları ayırması bekleniyor.

İki takım arasındaki anlaşmaya göre, Fenerbahçe ile Ozan Tufan sezon sonuna kadar anlaşmıştı. Anlaşmaya göre Watford kümede kalırsa Ozan Tufan'ın bonservisini de alacaktı.

Arjantinli yıldız Sosa'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 36 yaşındaki futbolcu 2020 yılında bedelsiz olarak kadroya dahil edilmişti.

Tangocu yıldız bu sezon 20 karşılaşmada forma giyerken 2 de asiste imza attı. Luiz Gustavo'nun ise sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor.

Fenerbahçe 34 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyla da yolları ayırarak maaş yükünden kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

Sambacı yıldız bu sezon beklentilerin çok uzağında kaldı. O da Sosa gibi 20 maçta görev aldı. 1568 dakikada 1 gol atarken 1 de asiste imza attı.