Aslan'ın hedefinde 4 yıldız! 6 ve 8 numara sorununu çözmek isteyen Galatasaray yoğun mesaide

ABD’de oynayan Victor Wanyama’yı kiralamak isteyen Galatasaray ,Orel Mangala’nın menajeriyle de dün görüşme yaptı. Gedson konusundaik pürüzleri çözmeye çalışan Sarı-Kırmızılılar’ın Cheikhou Kouyate’yis itediği de öne sürülüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ocak 2022 Güncelleme 27 Ocak 2022, 06:59
Aslan’ın hedefinde 4 yıldız! 6 ve 8 numara sorununu çözmek isteyen Galatasaray yoğun mesaide

İÇİNDEKİLER

Orta alanda yaşanan büyük sorunu mutlaka çözmek isteyen Galatasaray 4 koldan operasyona başladı... Hem 6 hem de 8 numara takviyesi yapmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar tam 4 futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor.Yönetim, MLS ekibi Montreal'de forma giyen Victor Wanyama için resmi kiralama teklifini yaptı.



PAZARLIKLAR SÜRÜYOR
Kenyalı futbolcunun yeniden Avrupa'ya dönmek istediği ve Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Galatasaray ayrıca yaklaşık 1 hafta önce transfer gündemine giren Orel Mangala'nın menajeriyle dün bir görüşme gerçekleştirdi.



Stuttgart'ta forma giyen Belçikalı futbolcuyla ilgili pazarlıkların devam ettiği belirlendi. Sarı-Kırmızılılar en büyük transfer hedeflerinden biri olan Gedson Fernandes konusunda yaşanan pürüzleri ortadan kaldırmak için de çaba harcıyor. Portekiz basınına göre Benfica genç yıldızın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.



OPSİYON SIKINTISI VAR
Ancak Benfica'nın zorunlu satın alma opsiyonu istediği, Galatasaray'ın ise buna karşı çıktığı öğrenildi. Görüşmelerin kısa süre içinde olumlu sonuçlanması ve genç yıldızın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Öte yandan İngiliz basını, Galatasaray'ın Crystal Palace forması giyen Senegalli futbolcu Cheikhou Kouyate ile yakından ilgilendiğini yazdı. Sarı-Kırmızılılar'ın Kouyate'yi kiralamak için Premier Lig kulübü ile görüştüğü öne sürülüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN