Rems ile her konuda anlaşan Fenerbahçe'de Ghislain Konan için geri sayım başladı!

Filip Novak'ı sakatlanmasından sonra sol bek sıkıntısı yaşan Fenerbahçe Ghislain Konan bombasını patlattı. Reims ile her konuda anlaşan Sarı-Laciverli ekip, Fildişi Sahilleri’nin Afrika Kupası’ndan elenmesiyle transferde son noktayı koymaya hazırlanıyor.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2022, 23:31 Güncelleme 26 Ocak 2022, 23:31
Rems ile her konuda anlaşan Fenerbahçe’de Ghislain Konan için geri sayım başladı!

İÇİNDEKİLER

Filip Novak'ın sakatlığı sonrası takımda orijinal mevkisi sol bek olan bir futbolcusu kalmayan Fenerbahçe, bu bölge için görüştüğü Ghislain Konan'ın transferinde sona geldi. Oyuncunun kulübü Reims ile her konuda anlaşan Fenerbahçe, Fildişi Sahilleri'nin Afrika Kupası'ndan elenmesiyle bu transfere artık son noktayı koymaya hazırlanıyor.



Fenerbahçe sol bek transferinde mutlu sona artık çok yakın… Filip Novak'ın sakatlanmasının ardından sol bek arayışlarına hız veren ve listenin ilk sırasına Reims takımında forma giyen Ghislain Konan'ı yazan Sarı-Lacivertliler, oyuncunun kulübü ile yaptığı pazarlıklarda her konuda anlaşma sağladı.



1.5 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ
Sezon sonu Reims ile sözleşmesi sona erecek Konan için 1.5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeline el sıkışan Fenerbahçe yönetimi, Fildişi Sahilleri Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda bulunan Ghislain Konan için menajeri ile yaptığı görüşmelerde de önemli bir mesafe almayı başardı.



Menajerine Fenerbahçe'nin teklifine çok sıcak baktığını söyleyen Konan, imza için ise Afrika Kupası'ndan dönüşünü işaret etmişti.



Fildişi Sahilleri'nin Afrika Kupası son 16 turunda Mısır'a normal süresi ve uzatma devreleri 0-0 biten maçta penaltılarla 5-4 yenilmesiyle Ghislain Konan takımıyla birlikte turnuvaya veda etti.



Kamerun'da düzenlenen organizasyondan yarın dönmesi beklenen 26 yaşındaki Konan'ın kısa süre içinde Fenerbahçeli yöneticilerle yüz yüze görüşüp transferin resmiyete dökülmesi ve Fildişili sol bekin Sarı-Lacivertli formayı giymesi bekleniyor.



Fenerbahçe'nin Konan'a 3.5 yıllık bir sözleşme ve senelik 1.5 milyon Euro maaş önerdiği belirtiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN