Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin teklifini reddetti! Volkan Demirel Aleksandar Pesic'in Fenerbahçe'ye transferine izin vermedi

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'nin transfer teklifini reddeden Karagümrüklü Aleksandar Pesic için bu gelişme üzerine Fenerbahçe devreye girse de Sarı-Lacivertliler'in önüne beklemedeği bir engel çıktı. Volkan Demirel, Pesic'in transferine onay vermedi.

Giriş Tarihi 25 Ocak 2022, 15:00 Güncelleme 25 Ocak 2022, 15:00
Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’nin teklifini reddetti! Volkan Demirel Aleksandar Pesic’in Fenerbahçe’ye transferine izin vermedi

İÇİNDEKİLER

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'nin transfer teklifini reddeden KaragümrükAleksandar Pesic için bu gelişme üzerine Fenerbahçe devreye girse de Sarı-Lacivertliler'in önüne beklemedeği bir engel çıktı.

Bu sezon forvetlerinden bir türlü beklediği katkıyı alamayan Fenerbahçe, İngiliz ekibi Hull City'nin teklifini reddeden ve kariyerine İstanbul'da devam etmek isteyen KaragümrükAleksandar Pesic'i transfer listesine almıştı.

Fenerbahçe'de futbol oynamaya istekli olduğu bilinen 29 yaşındaki Sırp forvet için kulübü Karagümrük ile temasa geçen ve pazarlıklara başlayan Sarı-Lacivertli yönetim ise transferde hiç beklemediği bir engelle karşılaştı.

Karagümrük'ün teknik direktörü olan Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Volkan Demirel'in Pesic'in sezon sonuna kadar takımda kalması yönünde yönetime görüş bildirdiği ve Sırp golcünün satışını sezon sonuna bırakılmasını istediği öğrenildi.

Karagümrük yönetiminin ise Demirel'in bu talebi sonrası henüz son kararını vermediği ve Fenerbahçe ile Pesic için pazarlıkların devam ettiği belirtiliyor.

Fenerbahçe ise Aleksandar Pesic'in Sarı-Lacivertli takıma gelmek istemesini fırsata çevirerek bu golcü oyuncuyu ara transfer dönemi bitmeden kadrosuna katmak istiyor.

Piyasa değeri 3 milyon Euro olarak gözüken Pesic, Süper Lig'de bu sezon 21 maçta 12 golle krallık yarışında zirvede yer alıyor.