Son dakika transfer haberleri… Galatasaray göz dikmişti! Orta saha için temasa geçilen Amadou Diawara’nın fiyatı belli oldu

Son dakika transfer haberleri… Spor Toto Süper Lig’de hüsrana uğrayan Galatasaray transfer arayışlarına devam ediyor. Cimbom’un orta saha transferi için adayları arasında yer alan Amadou Diawara için kulübü Roma, satış fiyatını belirledi.

Giriş Tarihi 20 Ocak 2022, 14:56 Güncelleme 20 Ocak 2022, 14:56
Son dakika transfer haberleri… Galatasaray göz dikmişti! Orta saha için temasa geçilen Amadou Diawara’nın fiyatı belli oldu

İÇİNDEKİLER

Kadrosuna kaliteli bir orta saha oyuncusu katmak için düğmeye basan Galatasaray, daha önce de istediği Amadou Diawara'yı yeniden transfer listesine almıştı.

Diawara için kulübü Roma ile temas kuran Sarı-Kırmızılılar'ın, Gineli orta saha oyuncusunun transferi için en ciddi rakibi ise İspanyol kulübü Valencia.

Valencia'nın 24 yaşındaki oyuncu için kiralama teklifi yaptığı yönünde haberler İtalyan basınında çıkarken, Roma'nın Diawara'nın kiralanmasına 8 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu karşılığında izin vereceği belirtildi.

Galatasaray'ın Roma'nın Amadou Diawara için istediği 8 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu karşısında bu transfer için adımlarını nasıl atacağı da merak konusu haline geldi.

Şu anda Gine ile Afrika Kupası'nda olan Amadou Diawara'nın transferinin turnuvadan dönmesi ile şekilleneceği ve oyuncunun Galatasaray ya da Valencia'ya imza atacağı ifade ediliyor.

Bu sezon İtalya Ligi'nde 4 maçta sadece 168 dakika süre alabilen Diawara, 2019 yılında 21 milyon Euro karşılığında Roma'ya imza atmıştı.