Son dakika Galatasaray haberleri... Cimbom’da gönderilecek ilk isim belli oldu! 8 milyon Euro’ya alınan Luyindama bedavaya gidiyor

Son dakika Galatasaray haberleri… Süper Lig’in başından bu yana yüzü gülmeyen Galatasaray’da Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından Torrent getirilmişti. Ara transfer çalışmalarında yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen Torrent, sarı kırmızılı takımdan gönderilecek ilk ismi belirledi.

Giriş Tarihi 18 Ocak 2022, 17:23 Güncelleme 18 Ocak 2022, 17:23
Son dakika Galatasaray haberleri... Cimbom’da gönderilecek ilk isim belli oldu! 8 milyon Euro’ya alınan Luyindama bedavaya gidiyor

İÇİNDEKİLER

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi bir yandan da yabancı kontenjanını boşaltmak için uğraşıyor. Sarı-Kırmızılılar'da ilk ayrılık için artık saatler sayılıyor.

Fatih Terim'in ardından Domenec Torrent'in de planlarında yer almayan Christian Luyindama ile yollar ayrılıyor. Kongolu stoperin ardından Galatasaray da Antwerp'le aradaki tüm pürüzleri giderdi.

Luyindama'nın 1-2 gün içinde Belçika'ya giderek sağlık kontrolünden geçeceği, ardından da Antwerp'le sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Sarı-Kırmızılılar, Standart Liege'den 8 milyon Euro'ya transfer ettiği Luyindama için Antwerp'ten kiralama bedeli almayacak.

Tecrübeli yıldız için yapılan anlaşmada satın alma opsiyonunun da olmadığı belirlendi.

Geçirdiği ağır sakatlığın ardından bir daha eski performansına kavuşamayan Luyindama ile kısa süre önce 3 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştı.