Galatasaray'da flaş gelişme! Muslera'da yolcu

Son zamanların olay ismi olan yönetici Işıtan Gün, “Çok iyi bir kaleci transfer edeceğiz. Sezon sonunda Muslera ile yollarımızı ayıracağız” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2022 Güncelleme 18 Ocak 2022, 07:00
Galatasaray’da flaş gelişme! Muslera’da yolcu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da flaş gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor... Son zamanlarda her hamlesiyle olay yaratan yönetici Işıtan Gün yine gündeme oturdu.



İYİLEŞSE BİLE GİDECEK
Bir TV kanalına açıklamalarda bulunan Gün, takımın sembol isimlerinden biri olan Fernando Muslera ile ilgili bomba etkisi yaratan açıklamalarda bulundu. Işıtan Gün, "6 ve 9 numaradan önce bizim iyi bir kaleciye ihtiyacımız var. Muslera düzelse bile, iyileşse bile biz çok iyi bir kaleci alacağız çünkü Muslera gidecek. Sezon sonunda yollarımızı ayıracağız" diye konuştu. Yönetimin, Uruguaylı eldivenin sözleşmesini feshetmek için çalışmalara başladığı öne sürülüyor. Geçtiğimiz sezon 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan Muslera 2.5 milyon Euro garanti ücret alıyor.



TARAFTAR İSYANDA
Sarı-Kırmızılılar'ın 35 yaşındaki eldiveni bu şartlarda nasıl göndereceği büyük bir soru işareti olarak duruyor. Galatasaray kariyerine tam 14 kupa sağdıran Muslera ile ilgili açıklamalar sosyal medyada taraftarların çok büyük tepkisini topladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN