Fatih Terim'in şifrelerini çözdük: Son paylaşımında verdiği mesaja dikkat! 21.21...

Son dakika haberleri... Galatatasaray'dan ayrılan Fatih Terim son paylaşımını şifrelerle gizledi. Fatih Terim'in Twitter üzerinden yaptığı son paylaşımında saattler 21.21’i gösteriyordu. Bu saat kesinlikle tesadüf değildi, tamamen Terim tarafından planlanmıştı. Takvim.com.tr o şifreleri çözdü...

Giriş Tarihi 14 Ocak 2022, 22:07 Güncelleme 14 Ocak 2022, 22:25
Fatih Terim’in şifrelerini çözdük: Son paylaşımında verdiği mesaja dikkat! 21.21...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'la yolları olaylı bir şekilde ayrılan Fatih Terim dün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme oturmuştu.

Tecrübeli teknik adam mesajında, "Galatasaray'daki ilk imzam ve son imzam" ifadesini kullanmıştı. Terim ayrıca Sarı-Kırmızılı kulübe attığı ilk imzanın ve fesih sözleşmesine attığı imzanın fotusunu da paylaşmıştı.

Yapılan bu paylaşım kısa sürede Twitter gündemine otururken, rekor sayıda etkileşim de almıştı.

FATİH TERİM'İN PAYLAŞIMI ŞİFRELERLE DOLU
Ancak Fatih Terim'in paylaşımında çok ince bir mesaj da vardı. Başarılı hoca mesajı Twitter üzerinden paylaştığında saattler 21.21'i gösteriyordu. Bu saat kesinlikle tesadüf değildi, tamamen Terim tarafından planlanmıştı.

21.21, Fatih Terim'in Galatasaray'da kaldırdığı kupa sayısı olan 21'i işaret ediyordu.

Türk futbol tarihinin tartışmasız en başarılı teknik direktörü olan Terim, Sarı-Kırmızılı takımda 1 UEFA Kupası, 8 Süper Lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası, 5 Süper Kupa, 3 TSYD Kupası ve 1 Emiretes Cup zaferini yaşadı.