Trabzonspor’da koronavirüs endişesi! Süper Lig'de fırtına estiriyordu

Trabzonspor haberleri... Süper Lig'de açık ara lider olan Karadeniz Fırtınası yeni tip koronavirüs (Kovid-19) riski altında. Trabzonspor orta saha oyuncusu Manolis Siopis'in testi pozitif çıktı.

Giriş Tarihi 13 Ocak 2022, 14:50 Güncelleme 13 Ocak 2022, 15:15
Trabzonspor’da koronavirüs endişesi! Süper Lig’de fırtına estiriyordu

İÇİNDEKİLER

20 hafta sonunda topladığı 49 puanla liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor'da virüs endişesi yaşanıyor. Yunan yıldızın test sonucu pozitif çıktı…

27 yaşındaki orta saha oyuncusu Manolis Siopis son olarak Cumartesi takımla birlikte çalıştı. Pazar günü takım izinliydi, Pazartesi sabahı semptom farkettiği için antrenmana katılmadı.

Yaklaşık 1 haftalık süreç geçse de başka oyuncularda da virüs tespit edilmesinden korkuluyor. Karadeniz Fırtınası'nda uzun süre ilk kez bir oyuncunun testi pozitif çıktı.

Trabzonspor cumartesi günü deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın öğrencileri zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılarak farkı daha da açmayı planlıyor.

Bilindiği gibi Trabzonspor'da Serkan Asan ve Anders Trondsen'in hafif sakatlıkları var. Yıldız oyuncu Jorge Djaniny de milli takımdan sakat döndü. Edgar Ie ve Gervinho ise sezonu kapattı.

Lider, Sivasspor deplasmanında 6 oyuncusundan yararlanamayacak...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN