Fenerbahçe'de hocalar geçici hasar kalıcı! Puan kaybı 30 oldu

Vitor Pereira döneminin sona ermesinin üzerinden 3 haftadan fazla süre geçmesine rağmen henüz yeni teknik direktörünü bulamayan Fenerbahçe’de büyük bir kaos hakim… Ali Koç’un başkanlık döneminde daha önce de böyle krizler yaşayan Sarı-Lacivertliler ortaya çıkan belirsizliklerin bedelini çok ağır ödedi.

Giriş Tarihi 12 Ocak 2022, 11:16 Güncelleme 12 Ocak 2022, 11:54
Fenerbahçe’de hocalar geçici hasar kalıcı! Puan kaybı 30 oldu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe son 3.5 sezonda takımın başında teknik adam olmaması nedeniyle 3 ayrı geçici hoca yönetiminde çalışmak zorunda kaldı.

Şu anda maçlarda yedek kulübesinde olan Zeki Murat Göle önce Ersun Yanal'ın ardından şimdi de Vitor Pereira sonrası geçici olarak görev yapıyor.

Fenerbahçe genç hoca yönetiminde Süper Lig'de toplam 5 maça çıkarken sadece 1 galibiyet alabildi. 2 yenilgi ve 2 de beraberlik yaşayan Sarı-Lacivertliler toplam 8 puan kaybetti.

Yine Ersun Yanal sonrası geçici olarak görev yapan Tahir Karapınar ise Fenerbahçe'nin başında tam 9 maça çıktı. Fener 4 kez sahadan galibiyetle ayrılabilirken, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı ve toplam 14 puan kaybetti.

Ali Koç'un ilk sezonunda Phillip Cocu sonrası Süper Lig'de 5 maçta takımı yöneten Erwin Koeman'la Fenerbahçe sadece 1 kez kazanabildi. 2 beraberlik ve 2 de yenilgi yaşanırken, 8 puan gitti.

Böylece Ali Koç döneminde Fenerbahçe geçici teknik direktörler yönetiminde toplam 19 maça çıkmış oldu. Bu karşılaşmalardan sadece 6 galibiyet elde edebilen Sarı-Lacivertliler tam 8 yenilgi yaşadı. Toplam puan kaybı ise 30 oldu.