Ahmet Ağaoğlu'ndan Edin Vişça için övgü dolu sözler! "Kardeşim benim"

Trabzonspor'un yeni transferi Edin Vişça için dün imza töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Bosna'nın nüfus kaç Edin?" diye sordu. Yıldız oyuncu, "3 milyon" dedi. Bunun üzerine başkan, "Yaz 3 bin forma" cevabını verdi. Sonrasında ise "Yüzde 50 indirim yapıyoruz, 1461 forma" ifadelerini kullandı.Ağaoğlu Vişça için, "Kardeşim benim... Hep böyleydi. Bütün süreç boyunca ağzından 'Tamam başkanımdan başka bir laf çıkmadı" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ocak 2022 Güncelleme 08 Ocak 2022, 09:59
Ahmet Ağaoğlu’ndan Edin Vişça için övgü dolu sözler! Kardeşim benim

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un yeni transferi Edin Vişça için dün imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Bosna'nın nüfus kaç Edin?" diye sordu. Yıldız oyuncu, "3 milyon" dedi. Bunun üzerine başkan, "Yaz 3 bin forma" cevabını verdi.

Sonrasında ise "Yüzde 50 indirim yapıyoruz, 1461 forma" ifadelerini kullandı. Boşnak oyuncu, "Tamam başkanım" cevabını verince Ağaoğlu, "Kardeşim benim ya. Hep böyleydi. Bütün süreç boyunca ağzından 'Tamam başkanımdan' başka bir laf çıkmadı" yanıtını verdi...

Edin Vişça, "Trabzonspor örnek bir kulüp... Artık buradayım, çok heyecanlıyım. Görevim sahada, burada daha fazla sizlerle beraber olacağım. Tek bu sene şampiyonluk hedef değil, bende bir kaç sene Türkiye'nin başrolü olmak istiyorum. Öyle bir camia var, hak ediyorlar, istekli motive geldik. 2-3 sene başrol oynamak istiyorum diyelim. Başkana çok teşekkür ediyorum" dedi.

İNŞALLAH ŞAMPİYONLUK NASİP OLUR
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, camianın desteği olmasaydı, bu noktaya gelemeyeceklerini belirterek, "22 Mayıs'ta hakemin son düdüğüyle inşallah şampiyonluk nasip olur" dedi.

Ağaoğlu, "Şampiyonluk yarışının içinde 5-6 takım daha var. Yok sayarsak en büyük saygısızlığı yapmış oluruz. Bunu yapan takımların sonunun hüsran olduğunu görürüz" diye konuştu.