Fenerbahçe'de lisans kaosu! Tahir Karapınar geri dönüyor Ali Koç'a tepki büyüyor

Pereira'yı kovduktan sonra yeni hoca arayışlarını sürdüren Fenerbahçe şimdi de lisans kriziyle boğuşuyor. Pro lisansı olmayan ve 2 maçlık görev süresi biten Zeki Göle Adana Demirspor maçında takımın başında olmayacak. Eğer pazartesi gününe kadar sarı-lacivertliler yeni hoca bulamazsa takımın başına Tahir Karapınar'ın geçmesi gündeme gelecek. Belirsizlik ve kaos ortamı nedeniyle sosyal medyada Başkan Ali Koç'a olan tepkiler büyüyor.

Giriş Tarihi 06 Ocak 2022, 13:12 Güncelleme 06 Ocak 2022, 13:22
Fenerbahçe’de lisans kaosu! Tahir Karapınar geri dönüyor Ali Koç’a tepki büyüyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında pazartesi günü Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de büyük bir kriz yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler, Vitor Pereira'nın gönderilmesinin üzerinden tam 17 gün geçmesine rağmen henüz yeni teknik adamını bulamadı. Ancak sorunlar bununla sınırlı değil.



Pereira döneminin sona ermesinin ardından geçici olarak takımın başına geçen Zeki Göle de Adana Demirspor maçında takımın başında olamayacak. Kurallara göre pro lisansı olmayan teknik adamlar maksimum 2 hafta süreyle görev yapabiliyor.



A lisansı olan Zeki Göle'nin pro lisansını haziran ayında alması bekleniyor. Bu nedenle Adana Demirspor maçında Fenerbahçe kulübesinde kimin oturacağı büyük bir soru işareti.



Eğer pazartesi gününe kadar Başkan Ali Koç'un teknik adam krizine son vermemesi durumunda Tahir Karapınar'ın Adana Demirspor maçında kulübede olması bekleniyor.



Şu anda altyapının başında olan Karapınar, Ersun Yanal'ın gönderilmesinin ardından 9 maçta geçici olarak Fenerbahçe teknik direktörü olarak görev yapmıştı. Fenerbahçeli taraftarlar yaşanan bu büyük belirsizlik ve kaos ortamı nedeniyle Başkan Ali Koç'a sosyal medyada çok büyük tepki gösteriyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN