Real Madrid ve Barcelona transferi için kapışmıştı! Milli futbolcu Ahmed Kutucu ikinci lige kiralandı

İki yıl önce transfer döneminde Real Madrid ve Barcelona gibi kulüpler milli futbolcumuz Ahmed Kutucu için adeta savaş vermişti. Başakşehir'in genç futbolcusu Ahmed Kutucu, Almanya 2. Ligi ekiplerinden Sandhausen'e kiralandı.

Giriş Tarihi 03 Ocak 2022, 22:12 Güncelleme 03 Ocak 2022, 22:21
Real Madrid ve Barcelona transferi için kapışmıştı! Milli futbolcu Ahmed Kutucu ikinci lige kiralandı

İÇİNDEKİLER

İki yıl önce adı Real Madrid ve Barcelona ile de anılan Başakşehir'in genç futbolcusu Ahmed Kutucu, Almanya 2. Ligi ekiplerinden Sandhausen'e kiralandı.

Başakşehir'in sezon başında kadrosuna kattığı Ahmed Kutucu, son dönemde yaşadığı düşüşe Turuncu-Lacivertli ekipte de dur diyemedi ve ligin ikinci yarısı için Almanya 2. Ligi ekiplerinden Sandhausen'e 6 aylığına kiralandı.

İki yıl önce Schalke 04 forması ile Bundesliga'da yakaladığı çıkış sonrası Real Madrid ve Barcelona gibi dev kulüplerin ilgisini çekmeyi başaran genç futbolcu, ardından ise büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Kariyerinde çok keskin bir düşüşe imza attı.

Daha önce adı transferde sıkça üç büyüklerle de anılan Ahmed, geçen sezonun ikinci yarısında Hollanda 1. Ligi ekiplerinden Heracles'te forma giymişti. Başakşehir, Schalke'nin küme düşmesinin ardından ise genç forveti 500 bin Euro karşılığında transfer etmişti.

Bu sezonun ilk yarısında Başakşehir forması ile de kendini göstermeyi başaramayan Ahmed, ligde sadece 3 maçta 37 dakika forma giyebildi.

Gurbetçi futbolcu sezonun ikinci yarısında ise Sandhausen'de yeni bir çıkış arayacak.


Ahmed Kutucu için daha önce Alman Milli Takımı da teklif yapmasına rağmen 2000 doğumlu futbolcu milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı.