4 büyükler sıkıntıda! tam 30 futbolcu...

Ara transfer dönemi için kolları sıvayan 4 büyükler bir yandan da sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcular için çalışmalara başladı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’da yönetimler bu konuda çok büyük bir sıkıntı yaşayacak. Çünkü 4 büyük takımda tam 30 futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi bitecek.

Giriş Tarihi 02 Ocak 2022, 12:50 Güncelleme 02 Ocak 2022, 12:50
4 büyükler sıkıntıda! tam 30 futbolcu...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Babel, Arda ve Feghouli sezon sonunda sözleşmesi sona erecek isimler arasında en çok dikkat çekenleri. Fenerbahçe'de ise Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer'le yeni sözleşme görüşmeleri sürüyor. Ancak şu ana kadar herhangi bir sonuç alınabilmiş değil.

Trabzonspor'da ise takımın yıldızı Nwakaeme'le pazarlıklar yapılıyor. Ayrıca savunmanın kilit ismi Edgar Ie'nin sözleşmesi de sezon sonunda bitecek. Ancak yönetimin tek taraflı 1 yıl opsiyon hakkı bulunuyor.



Bu konuda en büyük sıkıntıyı ise Beşiktaş yaşayacak. Siyah-Beyazlılar'da tam 15 futbolcunun 31 Mayıs itibariyle sözleşmeleri sona erecek. Özellikle takımın kilit isimleri Josef, Vida ve Larin'in sözleşmeleri Siyah-Beyazlılar'ı terletecek. Sezon başında kiralanan Batshuayi ve Pjanic gibi isimlerin de sözleşmeleri sezon sonunda bitecek.



İşte 4 büyüklerde sezon sonunda takımdan ayrılması muhtemel isimler.
GALATASARAY

Ryan Babel
Arda Turan
Sofiane Feghouli
Fatih Öztürk
Gustavo Assunçao
Halil Dervişoğlu

FENERBAHÇE
Jose Sosa
Serdar Aziz
Berke Özer
Ferdi Kadıoğlu
Diego Rossi

BEŞİKTAŞ
Atiba Hutchinson
Jeremain Lens
Miralem Pjanic
Mehmet Topal
Domagoj Vida
Douglas
Adem Ljajic
Josef de Souza
Oğuzhan Özyakup
Gökhan Töre
Fabrice N'Sakala
Michy Batshuayi
Güven Yalçın
Cyle Larin
Can Bozdoğan

TRABZONSPOR
Anthony Nwakaeme
Stefano Denswill
Edgar Ie
Yusuf Sarı