Trabzonspor ile Alanyaspor arasında Efecan Karaca için sıkı pazarlık: İşte rakamlar

Trabzonspor, devre arasında sağ kanadını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Henüz transfer dönemi başlamamasına rağmen sol kanadı Kouassi ile güçlendiren Bordo-Mavililer, sağ kanat için ise Efecan Karaca ile anlaşmak üzere.

Giriş Tarihi 29 Aralık 2021, 11:30 Güncelleme 29 Aralık 2021, 11:35
Trabzonspor ile Alanyaspor arasında Efecan Karaca için sıkı pazarlık: İşte rakamlar

İÇİNDEKİLER

Karadeniz Fırtınası, Alanyaspor'un tecrübeli oyuncusu ile büyük ölçüde el sıkıştı. Ancak Akdeniz ekibi ile bonservis pazarlığı sürüyor. Alanyaspor, 32 yaşında ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncu için 1 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.


Bordo-Mavililer ise bu rakamı 800 bin Euro'ya kadar düşürüp transferi resmi olarak sonlandırmak istiyor.


TRANSFER DÖNEMİ 12 OCAK'TA BAŞLIYOR
Bilindiği gibi iki kulüp arasında anlaşma olsa dahi transfer resmi olarak 12 Ocak'ta açıklanabiliyor. Çünkü ara transfer dönemi resmi olarak 12 Ocak'ta start alıyor.


Efecan Karaca yaz transfer döneminde de Trabzonspor'un kapısından dönmüştü. Alanyaspor bonservis ücretinde anlaştığı tecrübeli oyuncuyu Trabzonspor'a vermemişti.



Milli Takım forması da giyen Efecan bu sezon 18 maçta 3 gol atarken 9 da asist yapmayı başardı. Karadeniz Fırtınası'nın bu transfer karşılığında Yusuf Sarı'yı da takasta verebileceği konuşuluyor…

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN