Trabzonspor için Hannes Wolf iddiası!

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Bordo-Mavililer’in Bundesliga’nın köklü kulüplerinden Borussia Mönchengladbach’ın yıldızı Hannes Wolf ile ilgilendiği iddia edildi.

Giriş Tarihi 29 Aralık 2021, 14:18 Güncelleme 29 Aralık 2021, 14:18
Trabzonspor için Hannes Wolf iddiası!

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Bordo-Mavililer'in Bundesliga'nın köklü kulüplerinden Borussia Mönchengladbach'ın yıldızı ile ilgilendiği iddia edildi.

RAPİD WİEN DE OYUNCUNUN PEŞİNDE
Goal.com editörü Ronan Murphy'nin haberine göre Karadeniz Fırtınası, Avusturyalı genç yıldız Hannes Wolf'ü kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

Murphy'ye göre Trabzonspor dışında İskoç devi Celtic ve Avusturya ekibi Rapid Wien de oyuncunun peşinde.

İKİ KANATTA DA GÖREV ALABİLİYOR
22 yaşındaki yıldız oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan Wolf 10 numara pozisyonunun dışında iki kanatta da görev alabiliyor.

Bu sezon 8 karşılaşmada forma giyen Wolf'ün gol ve asisti bulunmuyor. Genç yetenek yaz transfer döneminde 8.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Kulüp kariyerinde ise 188 karşılaşmaya çıkan Wolf, 41 gol atarken 36 da asiste imza attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN