Galatasaray taraftarla barıştı! Feghouli ve Kerem'in golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı

Sarı-Kırmızılılar, 45+1. dakikada Sofiane Feghouli’nin attığı golle ilk yarıyı 1-0 üstünlükle tamamladı... Cimbom, 52. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun muhteşem golüyle 3 puanı hanesine yazdırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Aralık 2021 Güncelleme 26 Aralık 2021, 07:00
Galatasaray taraftarla barıştı! Feghouli ve Kerem’in golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı

İÇİNDEKİLER

G.Saray evinde Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek şanssızlığına son verdi. Henüz 5. dakikada Mohamed'in şutunu Boffin çeldi. Top direğin yanından dışarı gitti. 12. dakikada G.Saray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun kafa vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı.



MUKARİU İLE GOLE YAKLAŞTI
45+1'de G.Saray golü buldu. Kerem'in pasıyla ceza sahasına giren Feghouli, şık vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 1-0... 47'de Mukariu kale önünden topu dışarı gönderdi.



KEREM'DEN MÜTHİŞ BİR GOL
51'de Doğukan'ın şutu direkten geri geldi. 1 dakika sonra Kerem Aktürkoğlu 25 metreden muhteşem bir gole imza attı: 2-0... 57'de Feghouli yüzde 100'lük gol pozisyondan yararlanamadı.



İSMAİL'DEN KRİTİK KURTARIŞ
60'ta Mukariu'nun şutunu İsmail köşeden çıkardı. 73'te Mohamed'in şutu direkten dışarı çıktı... Sarı-Kırmızılılar, Antalyaspor engelini aşarak ligde tam 7 maç sonra 3 puanla tanıştı.



AYTAÇ KARA İLKİ YAŞADI
Galatasaray'a sezon başında transfer edilen Aytaç Kara, Sarı-Kırmızılı forma ile ilk kez bir lig maçında 11'de yer aldı. Orta saha oyuncusu, daha önce forma giydiği 3 lig maçında oyuna sonradan dahil olmuştu.



3 PUAN REKORLA GELDİ
7 maç süren 3 puan hasretine Antalya karşısında son veren Galatasaray, ilk yarıda rakip kaleye çe-k tiği 12 şutla bu alanda en yüksek rakamına ulaştı. Süper Lig'in 19. haftasında Antalyaspor 2-0 mağlup eden Galatasaray, 7 maç süren 3 puan hasretine son verdi. Bu maça kadar, ligdeki son galibiyetini 11. haftada sahasında Gaziantep FK'yi 2-0 yenerek alan Cim Bom, ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamayı başardı. Galatasaray, Antalyaspor'u mağlup ederken ilk yarılar itibariyle bu sezon en çok şut çektiği maçı oynadı. Galatasaray ilk yarıda 12 şut çekerek bu sezonki en yüksek rakamına ulaşmayı başardı. Eski günlerinden kesitler sunan Feghouli, bu sezon 2. golüne imza atarken, Kerem Aktürkoğlu da ceza sahasında ilk golünü atarak galibiyete renk kattı.



MOHAMMED SESSİZ KALDI
Mostafa Mohamed, istekli ve hırslı olmasına karşın gol yollarında pek etkili olamadı.



MARCAO VE KEREM GİRESUN'A KARŞI YOK
Dün Antalyaspor karşısında kazanan Galatasaray'da iki oyuncu cezalı duruma düştü. Sarı kart gören Marcao ve Kerem Aktürkoğlu toplamda 4 sarı karta ulaştılar. Her iki oyuncu da Galatasaray'ın evinde Giresunspor ile oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecekler.



CEZA SAHASI DIŞINDAN İLK GOLÜ
Cimbom'un yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Süper Lig kariyerinde ceza sahası dışından ilk golünü Antalyaspor filelerine gönderdi.



ROMA VE LYON TAKİPTE
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nu Sivas maçında olduğu gibi dün de Avrupa'nın devleri izledi. Roma ve Lyon scoutları NEF Stadı'ndayı. GALATASARAY'IN yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nu Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada Avrupa'nın dev kulüplerinin scoutları yakından takip etti. Ligde ve Avrupa'da attığı gollerle performasından söz ettiren Kerem'i daha önce Sivasspor karşılaşmasında takip eden Roma ve Lyon scoutlarının Antalya mücadelesini de Nef Stadyumu'nda izlediği öğrenildi. Türk futbolunun büyük yeteneklerinden Kerem Aktürkoğlu, Antalyaspor maçını 1 gol ve 1 asistle tamamladı. Maçtan sonra konuşan Sarı-Kırmızılılar'ın genç yeteneği, "Kazandığımız için çok mutluyuz. İkinci devre çok daha farklı olacak" dedi.



EVİNDE AFFETMİYOR
Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Feghouli Süper Lig'de 25. golünü attı... Tecrübeli oyuncu bu gollerin 16'sını iç sahada kaydetti.



TAKIM VE TRİBÜN BARIŞTI
Uzun süreli kötü gidin ardından alınan 3 puanla G.Saray'da tribünler ve futbolcular arasındaki buzlar erdi. Dünkü maç sonrası taraftar, takımı bağrına bastı. Galatasaray'da Antlayaspor galibiyetiyle karabulutlar dağıldı, taraftarlar ile tribünler arasında barış sağlandı... 6 maçlık galibiyet hasretinin son bulmasının ardından Galatasaraylı taraftarlar, Antalyaspor karşılaşmasının bitimi ile takımı, tribünlere çağırdı. NEF Stadyumu'nda Galatasaraylı futbolcular ve taraftarlar uzun süre tezahüratlar eşliğinde Antalya galibiyetini kutladı. Taraftarlar, eleştirilen kaleci İsmail Çipe'yi de bağrına bastı.



BİZ BU BAYRAĞI HER YERDE SALLARIZ...
Maç sonu defa böylesine duygu yoğunluğu yaşadığını söyleyen İsmail Çipe, "Biz Galatasaray bayrağını her zaman her yerde sallarız. Biz böyle büyüdük" ifadesini kullandı.



DiAGNE iÇiN KARAR HAFTASI
Diagne için Avrupa'dan taliplerin olduğu, teknik heyet ve yönetimin oyuncu için bu hafta içinde karar verebileceği iddia edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN