Erman Toroğlu Trabzonspor - Başakşehir maçının en kritik anını yorumladı: Hasan Ali'nin pozisyonu penaltı

Süper Lig'in 19. haftasında lider Trabzonspor ile Başakşehir kıran kırana bir mücadele sergiledi. 0-0 biten maçı A Spor'un yorumcusu Erman Toroğlu değerlendirdi. Maçın 77. dakikasındaki tartışmalı pozisyonu değerlendiren Erman Toroğlu, "Hasan Ali Kaldırım'ın topa müdahalesi kontrolsüz hareketten dolayı penaltı" dedi. Haberin detayları...

Giriş Tarihi 25 Aralık 2021, 23:04 Güncelleme 25 Aralık 2021, 23:34
Erman Toroğlu Trabzonspor - Başakşehir maçının en kritik anını yorumladı: Hasan Ali’nin pozisyonu penaltı

İÇİNDEKİLER

Lider Trabzonspor, Süper Lig'in 19. haftasında Başakşehir'i evinde ağırladı. Berabere biten maçı A Spor yorumcusu Erman Toroğlu yorumladı.

POZİSYON PENALTI | BABASINDAN TORPİLLİ

Mücadelenin 77. dakikasında Hasan Ali Kaldırım'ın elle oynadığı gerekçesiyle bordo-mavililer penaltı bekledi.

VAR'DAKİ CEYLAN SKORU BELİRLEDİ

Trabzonsporlu futbolcular penaltı için itiraz ederken, VAR'da görev yapan Hakan Ceylan, maçın hakemi Halil Umut Meler'e izleme tavsiyesinde bulunmadı.

Bu pozisyonu değerlendiren Toroğlu, "Hasan Ali Kaldırım'ın topa müdahalesi kontrolsüz hareketten dolayı penaltı. Bu yorumu 15 senedir ligde olan Hakan Ceylan yapsaydı, hakemlik verirlerdi babasının torpiliyle." dedi.

"EĞER TRABZONSPOR BU MAÇI KAYBETSEYDİ..."

Toroğlu, "Süper Lig'de en önemli maç bu maçtı. Başakşehir dışında Trabzonspor'u zorlayacak takım yok. Eğer Trabzonspor bu maçı kaybetseydi ligin sonunda yine karşılaşacağı için zorlanırdı. Başakşehir dışında diğer takımlar Trabzonspor'u zorlayamıyor." dedi.

Öte yandan Trabzonspor, evinde Başakşehir'le 0-0 berabere kalarak Süper Lig'de ilk yarıda en çok puan toplayan takım oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN